Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έτσι περίπου θα είναι το σιντριβάνι του Λιτοχώρου σε λίγες μέρες… (φωτο+βίντεο)




Ο φακός του Kapa-News βρέθηκε στο Λιτόχωρο και κατέγραψε τις εργασίες ανακαίνισης που γίνονται εδώ και μερικές ημέρες στο πασίγνωστο σιντριβάνι που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του Δήμου.

Πρώτοι εμείς κατ’ αποκλειστικότητα είχαμε αναδείξει το θέμα πριν μερικές ημέρες για το χωρίς άλλη προειδοποίηση γκρέμισμα του γνωστότερου και παραδοσιακότερου σιντριβανιού του Λιτοχώρου.
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Λιτόχωρο. Κατεδάφισαν το σιντριβάνι!!!

Εχθές όμως που επισκεφθήκαμε τον Δήμο Λιτοχώρου είδαμε να γίνονται εργασίες ανακαίνισης του εν λόγω σιντριβανιού. Οι φωτογραφίες και το βίντεο που εξασφαλίσαμε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για εσάς, δίνουν μια καλή εικόνα για το πώς θα μοιάζει το νέο και ανακαινισμένο σιντριβάνι στο εξής:














Ρεπορτάζ
: Πέτρος Σταθακόπουλος

9.6.16
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget