Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ :ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 45ΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ 2016

Το Φεστιβάλ Ολύμπου αποτελεί αναμφίβολα το σημαντικότερο πολιτιστικό γεγονός της Πιερίας και όχι μόνο. Προκαλεί ενδιαφέρον στο πολυπληθές φιλοθεάμον κοινό και πέρα των ορίων της Κεντρικής Μακεδονίας, μιας και χαρακτηρίζεται το δεύτερο στην ιεραρχία των Ελληνικών Φεστιβάλ.

Η διοίκηση του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου μετά από εισήγηση της καλλιτεχνικής επιτροπής, ολοκλήρωσε τη διαμόρφωση του προγράμματος των εκδηλώσεων του 45ου Φεστιβάλ Ολύμπου 2016, ενός προγράμματος που καλύπτει όλο το φάσμα των καλλιτεχνικών απαιτήσεων.

Τα κορυφαία θεατρικά, χορευτικά και μουσικά σχήματα, οι δημιουργικές ανησυχίες παλαιών και νέων καλλιτεχνών, οι αναδείξεις της αρχαιολογικής σκαπάνης, τα πνευματικά αναλόγια, οι πολυσύνθετες εκθέσεις, ο κινηματογράφος, φιλοξενούνται μεταξύ άλλων στο φετινό πρόγραμμα του 45ου Φεστιβάλ Ολύμπου.

Η παρουσίαση του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016, στις 11:00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, η οποία μαζί με το Δήμο Δίου-Ολύμπου είναι συνδιοργανωτές του φετινού Φεστιβάλ Ολύμπου.

Η επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων προσδιορίζεται το πρώτο Σάββατο του Ιουλίου, με τιμώμενη χώρα τη Ρουμανία.

Ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου καλεί στην παρουσίαση του προγράμματος, τους εκπροσώπους των μέσων μαζικής επικοινωνίας, τους χορηγούς, τα μέλη των επιτροπών, τους εθελοντές και τους εθελοντικούς φορείς, τον καλλιτεχνικό κόσμο και βέβαια τους πολίτες της Πιερίας.


2.6.16

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget