Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

ΠΟΛΥ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ «GREEK FARMER» ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ( FOTO )

Πολύ χρήσιμη αποδείχτηκε η ημερίδα που διοργάνωσε η νεοεισερχόμενη στον πρωτογενή τομέα, εταιρία «GREEK FARMER» στον πάνω όροφο του Συνεδριακού Κέντρου Κατερίνης (ΕΚΑΒΗ), την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016 το πρωί.
Ο συντονιστής της εκδήλωσης, δημοσιογράφος αγροτικών θεμάτων Γιάννης Τσιμπονίδης ξεκίνησε τις εργασίες της ημερίδας αναφέροντας «σας ευχαριστούμε θερμά που ανταποκριθήκατε  και παρευρίσκεστε σήμερα στην ημερίδα αυτή που διοργανώνει η εταιρία «GREEK FARMER» και θέλω να πιστεύω ότι σε μια χρονική περίοδο που ο πρωτογενής τομέα αποτελεί πρωταγωνιστή στα τεκταινόμενα της χώρας μας, θα έχετε την ευκαιρία να πληροφορηθείτε χρήσιμες πληροφορίες και στοιχεία που θα σας βοηθήσουν σε ένα κεφάλαιο που σας απασχολεί και δεν είναι άλλο από την συμπίεση του κόστους καλλιέργειάς σας, για να μπορέσετε να βελτιώσετε ακόμη περισσότερο την αποδοτικότητα και την ποιότητα των καλλιεργειών σας.»


Θέματα της  ημερίδας ήταν : 1. Ωφέλιμοι μικροοργανισμοί στην γεωργία και η σημασία τους στην αύξηση της γονιμότητας του εδάφους, η προστασία του φυτού και η αύξηση των αποδόσεων. 2.  Superstart Νέα τάση λίπανσης και θρέψη καλλιεργειών.
Παραβρέθηκαν και την παρακολούθησαν, μεταξύ των άλλων: ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κατερίνης Θανάσης Λιακόπουλος, ο Επιστημονικός Σύμβουλος της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Δημήτρης Ρουκάς, ο πρώην Βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ Ν. Ημαθίας και γεωπόνος Ηλίας Φωτιάδης, ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σφενδάμης Πιερίας Γιώργος Πολυχρονίδης, ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ν. Εφέσσου Βασίλης Παγώνας, ο Διευθυντής της Τράπεζας «Πειραιώς» Κατερίνης Ζήσης Μπίλλας, οι δημοσιογράφοι αγροτικών θεμάτων Δημήτρης Μιχαηλίδης και Λεωνίδας Λιάμης(AGRENDA-AGRONEWS) , γεωπόνοι, γεωτεχνικοί και αγρότες της περιοχής.
Τους παρευρισκόμενους χαιρέτισε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «GREEK FARMER»  κ. Χάρης Βλάχος, υπογραμμίζοντας την ανάγκη ύπαρξης τέτοιων εκδηλώσεων από τις οποίες βοηθούνται με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο,  οι άνθρωποι που εργάζονται και μοχθούν στον πρωτογενή τομέα στον τόπο μας.
Στην συνέχεια πήραν τον λόγο  ο κ. Αστέριος Σιμώνης Καθηγητής Εδαφολογίας, Επίτιμος Διευθυντής του ΕΘΙΑΓΕ και ο κ. Χαράλαμπος Δαλαλάκης Γεωπόνος και Διευθυντής της εταιρίας GREEK FARMER, που με παράλληλη προβολή φωτεινών διαφανειών ο καθένας, αναφέρθηκαν στα θέματα που τον αντιστοιχούσαν.
Τέλος, αμέσως μετά τις ομιλίες υπέβαλλαν ερωτήσεις, τοποθετήσεις και χρήσιμες επισημάνσεις οι παρευρισκόμενοι (Κερασιά Παπουλιά, Φάνης Παπαζιός θερμοκήπια Κατερίνη, Θανάσης Ιγνατιάδης γεωπόνος, Βασίλης Έξαρχος Γεωπόνος Διευθυντής εταιρίας NITRO και Ηλίας Φωτιάδης Γεωπόνος Ν. Ημαθίας), ενώ οι εκπρόσωποι της GREEK FARMER επεσήμαναν χαρακτηριστικά πως θα υπάρξει συνέχεια σε τέτοιου είδους ενημερωτικού χαρακτήρα εκδηλώσεις για το καλό των αγροτών της περιοχής.

 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΣΙΜΩΝΗ
      Ο κ. Αστέριος Σιμώνης  είναι γεωπόνος, χημικός-εδαφολόγος. Ερευνητής σε θέματα Χημείας-Γονιμότητας εδάφους, θρέψης-λίπανσης καλλιεργειών.
      Τελείωσε πρώτα την γεωπονική του ΑΠΘ, στην συνέχεια το χημικό του ΑΠΘ και τέλος έκανε το διδακτορικό του, με υποτροφία στο Aberdeen της Σκωτίας
      Ομιλεί  την Αγγλική και την Γαλλική Γλώσσα
      Διετέλεσε Διευθυντής του Ινστιτούτου Εδαφολογίας Θεσσαλονίκης και επί σειρά ετών πρόεδρος της Ελληνικής Εδαφολογικής Εταιρείας.
      Έχει μεγάλη διδακτική εμπειρία στην εκπαίδευση ως καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, στα ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και σε διάφορα σεμινάρια.
      Συμμετείχε σε Διεθνή ερευνητικά προγράμματα και υπήρξε μέλος σε επιστημονικές εταιρείες, ως αντιπρόσωπος της Ελλάδας.
      Συμμετείχε σε αρκετές ομάδες εργασίες και επιτροπές, είχε πολλές επιστημονικές συναντήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
      Βραβεύθηκε από την Ακαδημία Αθηνών
      Εκείνο όμως που ξεχωρίζει είναι το πλούσιο συγγραφικό του έργο
      Οι επιστημονικές του εργασίες
      Οι εδαφολογικές του μελέτες
      Τα επιστημονικά του άρθρα
      Οι εισηγήσεις του- οι ομιλίες του και οι διαλέξεις του, που συνέβαλλαν στην προαγωγή της εδαφολογικής έρευνας στην Ελλάδα και σε επίλυση προβλημάτων αμέσου ενδιαφέροντος.


Εταιρικό Προφίλ εταιρίας GREEK FARMER
Η εταιρεία GREEK FARMER ιδρύθηκε στο ξεκίνημα  του 2015, από τους
ΧΑΡΗ ΒΛΑΧΟ – που είναι ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος και τον
ΜΠΑΜΠΗ ΔΑΛΑΛΑΚΗ  – που είναι Γενικός Διευθυντής.

Ο κ. ΧΑΡΗΣ ΒΛΑΧΟΣ τελείωσε οικονομικές επιστήμες, με μεγάλη εμπειρία στο διεθνές εμπόριο και ο κ. ΜΠΑΜΠΗΣ ΔΑΛΑΛΑΚΗΣ είναι γεωπόνος με πολυετή εμπειρία στο χώρο των λιπασμάτων. Η εταιρεία δραστηριοποιείται κυρίως σε προϊόντα θρέψης –ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ , αλλά και σε καινοτόμα προϊόντα και νέες τεχνολογίες όπως είναι οι ΩΦΕΛΙΜΟΙ ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ – ΒΑΚΤΗΡΙΑ. Στην προσπάθεια τους να ανταποκριθούν στις πλέον δύσκολες συνθήκες που βιώνει σήμερα ο αγροτικός τομέας και όχι μόνο ενσωμάτωσαν στην επιχείρηση τους με την ιδιότητα του ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ τον καθηγητή κ. ΑΣΤΕΡΙΟ ΣΙΜΩΝΗ.7.3.16

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget