Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Αυτά τα τεύχη του Nitro έγιναν ανάρπαστα! Από τη Σάσα και τη Τζούλια στην Φαρμάκη και την Κολέτσα


Αυτά τα τεύχη στα περίπτερα έγιναν ανάρπαστα. Δείτε ξανά τις φωτογραφίες που έκοψαν κάθε αντρική ανάσα.


Κάποιοι από εσάς είστε λίγο πιο παλιοί, αλλά και κάποιοι που βρίσκεστε στο μεταίχμιο μεταξύ παλιών και νέων, έχετε ένα συγκεκριμένο όνομα που θα συνοδεύει τις πιο γλυκές σας αναμνήσεις, αυτές που συνδέθηκαν με την γνωριμία με το σώμα σας. Το Nitro είχε αναμφίβολα μαζί με το Maxim τις ωραιότερες γυναίκες της Ελλάδας να αφήνονται στα χέρια των κορυφαίων φωτογράφων και να βγάζουν έναν άγριο εαυτό, όπως αναφέρει το Koolnews.gr

Τζούλια Αλεξανδράτου, Σάσα Μπάστα, Έλενα Παπαβασιλείου, Ρία Αντωνίου, Χριστίνα Στεφανίδη και Χριστίνα Κολέτσα είναι μερικά από τα πληθωρικά κορίτσια που θέλησαν να δωρίσουν στο περιοδικό και τους φανατικούς του αναγνώστες πολλές, πάμπολλες λήψεις από τα κρυφά σημεία του σώματός τους.

To koolnews συγκέντρωσε τις παραπάνω κοπέλες, αλλά και μερικές άλλες σε πλάνα που κολάζουν και τα βγάζουν όλα στην φόρα. Εσείς απλώς καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε ή καλύτερα… θυμηθείτε.

ΣΑΣΑ ΜΠΑΣΤΑΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΟΛΓΑ ΦΑΡΜΑΚΗ

ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥΠηγή: koolnews.gr


8.1.15
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget