Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Παρατηρητήριο αγοράς σε οπωροκηπευτικά και κρασί ετοιμάζει η ΕΕ!


Δεδομένου ότι συλλογικά τα οπωροκηπευτικά και ο οίνος αντιπροσωπεύουν περίπου το 30% της οικονομίας της αγροτικής παραγωγής στην ΕΕ, με 24,1% να αφορά τα οπωροκηπευτικά, και το 5,4% τον οίνο, η Κομισιόν έκρινε απαραίτητο να επεκτείνει το εργαλείο του παρατηρητηρίου της αγοράς από την ζάχαρη, το κρέας και το γάλα, και σε αυτά τα δυο, προκειμένου να αντιμετωπιστεί με αποτελεσματικότερο τρόπο η αστάθεια της αγοράς.
Σημειώνεται πάντως, πως σύμφωνα με την ανακοίνωση της Κομισιόν, επειδή ο τομέας των οπωροκηπευτικών περιλαμβάνει ένα τόσο ευρύ φάσμα προϊόντων, το επίκεντρο αυτού του παρατηρητηρίου θα είναι η τομάτα, τα μήλα, τα εσπεριδοειδή, τα ροδάκινα και τα νεκταρίνια.

Τα δύο παρατηρητήρια θα είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα δεδομένων αγοράς συμπληρωμένα από ανάλυση αγοράς, βραχυπρόθεσμες εκθέσεις προβλέψεων και μεσοπρόθεσμες προοπτικές. Παράλληλα, ένα συμβούλιο εμπειρογνωμόνων αγοράς για κάθε τομέα θα συνεδριάζει τακτικά για να συζητήσει την κατάσταση των αγορών και τα δεδομένα.

ΠΗΓΗ: AGRONEWS
25.2.19
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget