Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Μαφία φυλακών- Διάλογος ΣΟΚ: Φάε τον πρώτο και μετά θα κάνουμε δουλειές του ενός εκατομμυρίου!

Newsbomb


Αναντριχιαστικούς διαλόγους «έπιασε» ο κοριός της Αντιτρομοκρατικής

«Αν φας το πρώτο και πιάσεις εμπιστοσύνη, μετά έρχονται φίλε… έχουμε δουλειές… και για μισό εκατομμύριο και για ένα εκατομμύριο, κοτόπουλα».Το παραπάνω απόσπασμα αποτελεί ένα μικρό κομμάτι από τους σοκαριστικούς διαλόγους της μαφίας των φυλακών.
Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης δεν δίσταζαν να μιλούν από το τηλέφωνο για το πως θα στήσουν τις δουλείες τους αλλά και πως θα βγάλουν από τη μέση τους αντιπάλους τους. «Μας γ….. αυτός ο χοντρός (Αρμπέρ Μπάκο). Εμένα έξω με τέτοια δύναμη με τέτοια α……… , με τα όπλα μου, με τις χειροβομβίδες μου, με χ……… όλοι, θα είχα μαζέψει πόσα λεφτά», ακούγεται να λέει ο αρχηγός της οργάνωσης σε μια συνομιλία με έναν από τους κοντινούς του συνεργάτες.


Οι συνομιλίες που περιλαμβάνονται στη δεύτερη δικογραφία της Αντιτρομοκρατική υπηρεσίας και φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος γίνεται λόγος και στον Αλκέτ Ριζάι. Μάλιστα ο πληρωμένος εκτελεστής της μαφίας των φυλάκων που είναι δεύτερος ξάδερφος του διαβόητου κακοποιού που συμμετείχε στις δύο αποδράσεις του Βασίλη Παλαιοκώστα από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο αρχηγός και ο Βάιος

Το μεσημέρι της 10ης Φεβρουαρίου, ο φερόμενος ως αρχηγός της μαφίας των φυλακών, ο «Κλόντι», επικοινωνεί με κινητό τηλέφωνο με έναν 40χρονο Ελληνα, που τον περασμένο Δεκέμβριο είχε συλληφθεί μετά από ληστεία σε σούπερ μάρκετ στα Βριλήσσια.

Με αυτόν αλλά και με τον 28χρονο «Βασίλ», από τη Βουλγαρία, συνομιλούσε ο λεγόμενος «άρχοντας» των φυλακών αναζητώντας «δάκτυλα» ή «ψήστες», όπως έλεγε τους πληρωμένους δολοφόνους.

Βάιος: Το κορίτσι μου, έδωσα αγώνα να βγάλω την Ελευθερία εκεί πέρα σκοτωθήκαμε, γιατί θα ανοίξετε βεντέτα ξέρετε με ποιον είμαι εγώ, εγώ ξέρετε ποιανού παιδί είμαι, εάν μου κλείσετε το κορίτσι μέσα θα έχετε να κάνετε και με άλλους. Και μου λέει ο μπάτσος, ποιον με τον Μπάκο, όχι με τον Μπάκο του λέω. Με τον πιο μεγάλο του λέω. Ξέρετε ποιανού παιδί είμαι. Εντάξει;

Κλόντι: Με ποιον; Με μένα;

Βάιος: Ναι. Γιατί;

Κλόντι: Και τι είπε;

Βάιος: Κάνανε πίσω αυτό του… ανθρωποκτονιών που ήτανε, ο ψηλός. Οχι λέει εντάξει, εντάξει το κορίτσι, δεν θα το πειράξουμε και τη δώσανε τρία παρών το μήνα και μου τη βάλανε στην εγκληματική οργάνωση, ότι ήταν μέλος σε εγκληματική οργάνωση, η Ελευθερία, τα μ……. για να δέσουν το κορίτσι. Κατάλαβες;

Η μικρή «κάσα» του Capo dei capi

Στην ίδια συνομιλία, οι δύο άνδρες συζητούν για τις ενέργειες του Αρμπέρ Μπάκο, του επονομαζόμενου Μακελάρη του Μικρολίμανου, ο οποίος σφαγιάστηκε κατ’ εντολή του δεύτερου, στις 14 Ιανουαρίου 2019 μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού.

Βάιος: Φίλε, πώς την είδε ακριβώς; Κάπο ντι κάπι; Ολα τα ήθελε, όλα, όλα να τα τρώει ο κ….. του, δεν χόρταινε άλλο να τρώει λεφτά από παντού, δεξιά, αριστερά, λεφτά από παντού, λεφτά, λεφτά, λεφτά μάζευε.

Κλόντι: Ναι και τα πήρε μαζί του στο τέλος. Και την κάσα, το πιστεύεις ότι ήταν πιο μικρή; Η κάσα.

Βάιος: Ναι.

Κλόντι: Σου το ορκίζομαι με τη μάνα μου, και την κάσα του την είχανε μικρή. Δεν μπορούσανε να του δώσουνε… να του βάλουνε μια πιο μεγάλη κάσα;


Βάιος: Δεν μπορούσαν να τον χώσουνε μέσα στην κάσα ε;

Κλόντι: Ναι, του βάλανε μια μικρή κάσα.

Βάιος: Τέλος πάντων φίλε, τα πλήρωσε. Οταν του έλεγα, ρε συ Κλόντι,του πλήρωσα του έδωσα τα λεφτά και μου απειλούσε τα παιδιά ρε Κλόντι. Θα πάω να σου σκοτώσω τα παιδιά. Να του λέω, δώσε μου να μιλήσω με τον Κλόντι και δεν το έκανε.

Κλόντι: Πώς έπαιρνε στο σπίτι σου τηλέφωνο; Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω.

Βάιος: Πήρε τηλέφωνο τη μάνα μου και την έκανε και έτρεμε. Της λέει θα σου σκοτώσω το γιο αλλά πρώτα θα σου σκοτώσω τα παιδιά σου, της λέει, τα εγγόνια σου και μετά της λέει το γιο σου. Ακούς τι έκανε; Και τον παίρνω τηλέφωνο και του λέω, ρε γύφτο βγες στο τηλέφωνο σαν άνδρας. Και μου λέει όταν γίνω άνδρας τότε θα το καταλάβεις μου λέει, με μηνύματα.

Το ντοπάρισμα στον «ενοικιαζόμενο» δολοφόνο

Ο στενός συνεργάτης του αρχηγού σε μια άλλη τηλεφωνική συνομιλία που έπιασε ο κοριός της Αντριτρομοκρατικής, συζητάει με τον επίδοξο πληρωμένο δολοφόνο και προσπάθει να τον ντοπάρειπροκειμένου να αναλάβει μια νέα δουλειά.

Βασίλ: Το θέμα είναι τον πρώτο να φάμε. Αν φας τον πρώτο και πιάσεις εμπιστοσύνη, μετά έρχονται φίλε, έχουμε δουλειές.

Tajar: Το ξέρω.

Βασίλ: …και για μισό εκατομμύριο και για ένα εκατομμύριο κοτόπουλα. Και το κοτόπουλο είναι Πακιστανός. Δίνουμε τριάντα.

Tajar: Το ξέρω μου το είπες.

Βασίλ: Προχθές πήγα επισκεπτήριο στο Ριζάι.
25.2.19

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget