Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΕΠΙ-ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ

Αγορά εργασίας: Τι πρέπει να γνωρίζουμε;

Κατευθύνσεις και Εργαλεία για επαγγελματική επιτυχία

Θέλω να μείνω στην Ελλάδα!Θέλω να εργαστώ εδώ, να προσφέρω στην πατρίδα μου!


Υπάρχει όμως προοπτική; Ποια είναι τα επαγγέλματα του μέλλοντος; Πως μπορώ να βρω εργασία; Πως προετοιμάζομαι για αυτό; Ποιες...


είναι οι παγίδες που πρέπει να αποφύγω; Έχει ρίσκο; Υπάρχουν χρηματοδοτικά εργαλεία που θα με βοηθήσουν στα πρώτα μου βήματα;
Αυτά είναι μερικά από τα βασικά ερωτήματα που θα απαντηθούν στην ημερίδα «ΕΠΙ-ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ | Αγορά εργασίας: Τι πρέπει να γνωρίζουμε;» που διοργανώνει η εταιρεία συμβουλευτικής υποστήριξης, ενίσχυσης και ανάπτυξης ελληνικών επιχειρήσεων Dynamic Business, το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019 στις 11:30 στο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης «Εκάβη» (αίθουσα Β) με δωρεάν είσοδο.


Τα θέματα που θα αναπτυχθούν ενδιαφέρουν όλους όσους θέλουν να προετοιμαστούν κατάλληλα, να επιμορφωθούν και να γνωρίζουν χρήσιμα εργαλεία που θα τους βοηθήσουν στην αγορά εργασίας και την επαγγελματική επιτυχία.


Η ημερίδα απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν να ενημερωθούν για τους επαγγελματικούς κλάδους που έχουν ζήτηση σήμερα και ποιες δουλειές θα έχουν προοπτική στο μέλλον. Σε άτομα που βρίσκονται σε αναζήτηση εργασίας ή επιθυμούν να ξεκινήσουν τη δική τους επαγγελματική σταδιοδρομία. Ανέργους ή μη που θέλουν να στείλουν το βιογραφικό τους ή θέλουν να γνωρίζουν τι πρέπει να προσέξουν όταν τους καλέσουν για μία συνέντευξη για εργασία - σε μαθητές που προετοιμάζονται να επιλέξουν τον επαγγελματικό κλάδο που θα ακολουθήσουν κ.α.


Ακόμη θα αναπτυχθούν θέματα, όπως το πώς μπορούν να δημιουργήσουν μια νέα επιχείρηση, ποια η κατάλληλη μορφή επιχείρησης και ποιες είναι οι φορολογικές διαφορές μεταξύ αυτών.


Τέλος θα ενημερωθούν για επιδοτήσεις - προγράμματα ΕΣΠΑ και χρηματοδοτικά εργαλεία που αφορούν νέους που θέλουν ξεκινήσουν την επαγγελματική τους καριέρα.


Οι ομιλητές της ημερίδας είναι διακεκριμένοι και πετυχημένοι επαγγελματίες στον χώρο τους. Με τις εισηγήσεις τους θα προσπαθήσουν να μεταφέρουν την γνώση και τις εμπειρίες που αποκόμισαν από την προσωπική τους πορεία, παρουσιάζοντας καλές και χρήσιμες πρακτικές .


Το πρόγραμμα της ημερίδας:

-Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος
Σύμβουλος Διαχείρισης προσωπικού (Randstad Hellas SA)
Θέμα: Συμβουλές για βιογραφικό - Τα επαγγέλματα του μέλλοντος


-Θεόδωρος Παναγιωτόπουλος
Σύμβουλος Ανθρώπινου Δυναμικού ( Human Value)
Θέμα: Συνέντευξη: Η ευκαιρία να ξεχωρίσεις και να κερδίσεις εντυπώσεις και ουσία


-Νικόλαος Πόδας
Σύμβουλος επιχειρήσεων – Εκπαιδευτής
Θέμα : Δημιουργία επιτυχημένων Επιχειρηματικών Μοντέλων για νεοφυείς επιχειρήσεις (start-ups).


-Βασίλειος Λιμπανοβνός
Λογιστής-Φοροτεχνικός – Σύμβουλος επιχειρήσεων
Θέμα : Επιλογή τύπου/μορφής επιχείρησης – Διαδικασίες Έναρξης.


-Ξενοφών Μπαραλιάκος
Οικονομολόγος – Σύμβουλος επιχειρήσεων
Θέμα : Χρηματοδοτικά εργαλεία για ένα επιτυχημένο επαγγελματικό ξεκίνημα.


Το πλήρες πρόγραμμα και τα βιογραφικά των εισηγητών μπορείτε να τα βρείτε στο facebook event : https://www.facebook.com/DynamicBusinessGreece/
9.1.19

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget