Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΔΙΑΚΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΙΤΡΟΥΣ - Ο νέος διάκονος θα υπηρετήσει στο Λιτόχωρο
Τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου πανηγύρισε μεγαλοπρεπώς ο Ιερός Ναός Αγίου Ιωάννου Προδρόμου Λόφου Πιερίας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος ιερούργησε και χειροτόνησε διάκονο τον μοναχό Ιωάννη (κατά κόσμο Μιλτιάδη) Ίτσιο, κάτοικο της παραπάνω κοινότητας.

Ο νέος διάκονος είναι πτυχιούχος της Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης, ενώ φοίτησε στις Θεολογικές Ακαδημίας Κιέβου και Αγίου Νικολάου Μόσχας, στο πλαίσιο διαπανεπιστημιακής συνεργασίας του Προγράμματος Διεθνούς Κινητικότητας ErasmusPlus.
Πριν την απόλυση της Θ. Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος κ. Γεώργιος ανακοίνωσε επίσημα τον ορισμό του Πρεσβυτέρου Γεωργίου Βέτσου, ως Αρχιερατικού Επιτρόπου Πέτρας, τον οποίο αμέσως μετά χειροθέτησε Οικονόμο και Πνευματικό.
Κατά την ομιλία του ο Μητροπολίτης Κίτρους αναφέρθηκε στο κήρυγμα μετανοίας του εορταζομένου Αγίου Ιωάννου Προδρόμου, το οποίο αποτελεί διαχρονική μαρτυρία και καθήκον κάθε κληρικού. Κάλεσε τον νέο διάκονο να εργαστεί ιεραποστολικά προς την κατεύθυνση εντάξεως των ανθρώπων στο σώμα του Χριστού, που είναι η Εκκλησία.

Στην πανήγυρη συμμετείχαν πολλοί κληρικοί, οι τοπικές Αρχές με επικεφαλής την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου και πυκνό εκκλησίασμα.

Ο νέος διάκονος θα υπηρετήσει στο Λιτόχωρο.
8.1.19

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget