Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Δήμος Κατερίνης: Και οι δημοτικές & τοπικές κοινότητες φόρεσαν τα γιορτινά τους
Την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή εορταστική ατμόσφαιρα και εικόνα εναρμονισμένη με το πνεύμα των ημερών υποδέχεται όχι μόνο η πόλη της Κατερίνης, αλλά και όλες οι δημοτικές και τοπικές κοινότητες....Μετά το εντυπωσιακό “Πάρκο των Χρωμάτων”, το οποίο χρωματίζεται από το πνεύμα των Χριστουγέννων, με την καθοριστική συμβολή του φωτεινού διακόσμου και του εορταστικού στολισμού που τοποθέτησε ο Δήμος Κατερίνης, το εορταστικό κλίμα εξαπλώνεται παντού και ο Δήμος στο σύνολό του έβαλε τα γιορτινά του.

Ειδικότερα, με τον συντονισμό του αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Δημήτρη Ντούρου και του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου Αλέξανδρου Καλτσίδη, τα συνεργεία του Δήμου έδωσαν σταδιακά παντού ένα διαφορετικό εορταστικό τόνο στολίζοντας πλατείες, δρόμους, κυκλικούς κόμβους, πάρκα και κοινόχρηστους χώρους.
20.12.18

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget