Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Ο Παναγιώτης Φτάρας με τον «Χωροχρόνο» στο ‘Άλλο Καφενείο.Γράφει η Μάγδα Παπαδημητρίου-Σαμοθράκη .
Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, στις 21.00 το βράδυ, ο Παναγιώτης Φτάρας, ο δημιουργός του φωτογραφικού λευκώματος «Χωροχρόνος»....
από τις εκδόσεις Όστρια, έχοντας τη φιλική συμμετοχή δημιουργών της Κατερίνης αλλά και της Θεσσαλονίκης με ποιήματα τους, εμπνευσμένα από τις φωτογραφίες του, προσκαλεί το κοινό της πόλης να παρακολουθήσει αλλά και να ταξιδέψει στο Χωροχρόνο,... στο «Άλλο Καφενείο», Αθηνών 12, στη Κατερίνη. Να υπενθυμίσω πως οι δημιουργοί που χάρισαν τα ποίηματά τους στο όμορφο αυτό λεύκωμα είναι: Ιωάννης Γαλάνης, Λίνα Γιαμούζη, Ειρήνη Γκόλτσιου, Τίνα Iωαννίδου, Γιώργος Κανείς, Αλέξης Καραβέργος, Θανάσης Καραμήτας, Βασίλης Καρκατσέλης, Θάνος Κόσυβας, Χρυσούλα Λουλοπούλου, Βασίλης Μόσχης, Θεοχάρης Μπικηρόπουλος, Θανάσης Μπίντας, Ελένη Μπλάτζα, Κώστας Μυστακίδης, Κωνσταντίνος Παλιάν, Ευγένιος Παπαδόπουλος, Γιώτα Παπαδοπούλου, Doria Paszynska, Έφη-Πουλάκη Παντερμαλή, Γιώτα Τσερτεκίδου, Γιώργος Χ. Χανδόλιας.

Η εκδήλωση θα συνοδεύεται με έκθεση φωτογραφίας, με 30 έργα του καλλιτέχνη , από το φωτογραφικό λογοτεχνικό λεύκωμα του «ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ». Την εκδήλωση θα προλογίσει η φιλόλογος Γιώτα Παπαδοπούλου και η Πρόεδρος του Συλλόγου Εικαστικών Καλλιτεχνών Πιερίας Λίνα Γιαμούζη. Συντονίζει η νηπιαγωγός Γεωργία Πιπινά. Σ’ αυτή την παρουσίαση θα απαγγείλουν: Ιωάννης Γαλάνης, Λίνα Γιαμούζη, Γιώργος Κανείς, Χρυσούλα Λουλοπούλου, Βασίλης Μόσχης, Θεοχάρης Μπικηρόπουλος, Θανάσης Μπίντας, Ευγένιος Παπαδόπουλος, Γιώτα Παπαδοπούλου, Doria Paszynska και Γιώτα Τσερτεκίδου.
20.12.18

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget