Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ 30ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΘΗΚΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ ΦΩΤΙΑΣ
Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης διακομίσθηκε και νοσηλεύεται ένας 30χρονος Κατερινιώτης, ο οποίος εντοπίσθηκε σήμερα τα ξημερώματα στις 3 η ώρα περίπου από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κατερίνης σε ένα υπόστεγο κτιρίου, όπου ο άντρας είχε ανάψει φωτιά για να ζεσταθεί, σε περιοχή έξω από την νότια πλευρά της Κατερίνης.

Ο άντρας, ο οποίος είναι πιθανόν να τηλεφώνησε ο ίδιος στην πυροσβεστική, βρέθηκε σε άσχημη κατάσταση από την εισπνοή αναθυμιάσεων.
20.12.18

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget