Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Παπαστεργίου "ανοίγει" την προεκλογική περίοδο σήμερα στην Πιερία

Σύσκεψη θα πραγματοποίηση η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής Πιερίας, με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας του Κινήματος Αλλαγής Χρήστο Παπαστεργίου, στις 03 Νοεμβρίου 2018, ημέρα Σάββατο και ώρα 11.30 στα Γραφεία του Κινήματος Αλλαγής Πιερίας (στις 11 00 στον ίδιο χώρο θα δοθεί συνέντευξη τύπου).

Ο...


Χρήστος Παπαστεργίου, που αναδείχθηκε από τις εσωκομματικές διαδικασίες του Κινήματος Αλλαγής ως ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας, θα παρουσιάσει τις αρχές και τους σχεδιασμούς του συνδυασμού του για την Κ. Μακεδονία.Για την Νομαρχιακή Επιτροπή

Κιτιξής ΚωνσταντίνοςΓραμματέας ΝΕ
Κινήματος Αλλαγής Πιερίας
3.11.18

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget