Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Ημερίδα στην Κατερίνη για τον Σακχαρώδη Διαβήτη.
Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας ενημέρωσης και κοινωνικής ευαισθητοποίησης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη, ο Σύλλογος Διαβητικών Ν.Πιερίας διοργανώνει στην Κατερίνη μια ημερίδα με διαδραστικό και πανελλαδικό χαρακτήρα....
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στα Γραφεία τού Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας (επί της οδού 25ης Μαρτίου 12, η είσοδος είναι δίπλα από το ζαχαροπλαστείο «Παντελής»), την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018, ώρα 11.00 το πρωί.

Η εκδήλωση στο σύνολό της τελεί υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διαβητικών (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ), του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας, της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, της Εταιρίας Μελέτης Διαβητικού Ποδιού (ΕΜΕΔΙΠ), του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πιερίας, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, της Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος (ΕΔΔΕ), της Διασωστικής Ομάδας Ν.Πιερίας, της ΕΛΜΕ Πιερίας, της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Πιερίας, του Δ.ΙΕΚ Κατερίνης, αλλά και του 1ου ΕΠΑΛ Κατερίνης.

Το ψυχαγωγικό μέρος της εκδήλωσης έχει αναλάβει η Φιλοτελική Ένωση Πιερίας.
Στο πλαίσιο της ημερίδας θα πραγματοποιηθούν παράλληλες δράσεις για τους πολίτες τής Κατερίνης και της Πιερίας (δώρα και παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, εκπαίδευση γύρω από τον διαβήτη, το διαβητικό πόδι, την υγιεινή των δοντιών, τη διατροφή και την άσκηση, πρώτες βοήθειες κλπ), ενώ θα προσφερθούν και εδέσματα. Επίσης, θα οργανωθεί και σχετική Έκθεση στην πλατεία Ελευθερίας Κατερίνης, από τις 12.00 μ. έως 5.00 μ.μ.
Χορηγοί: «Από Καρδιάς» Ξηροί Καρποί «Μπαρδάκη», Πτηνοτροφείο «Συρανίδη», Εταιρία «Κορφή», Εταιρία «Maxi», Ξενοδοχείο Mediterranean Hotel Ευαγγελία Ξυπτερά - Λάμπρου, Ευαγγελία Δέδογλου - Ποδολογικό Κέντρο στην Κατερίνη, Μαγειρείο «Ντούλας» στην Κατερίνη, Εταιρία Misko , Dole μπανάνες, Φαρμακευτική Εταιρία Ascensia ,Εξοπλιστική Πιερίας,Κονσταντόπουλος –Ελίες-Λάδι,Εκδόσεις Π.Χ.Πασχαλίδης-κα Έφη Μπάσδρα καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
4.11.18

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget