Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Συνάντηση σημαντικών τοπικών παραγόντων στον ΒαρικόΣυνάντηση δωδεκαμελούς παρέας για γεύμα με συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για την τρέχουσα επικαιρότητα και τις τελευταίες εξελίξεις έλαβε χώρα χθες στην ψαροταβέρνα "Ελληνικόν" στο Βαρικό Λιτοχώρου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, το "κύριο πιάτο" συζήτησης περιελάμβανε τις δημοτικές εκλογές της 19ης Μαΐου του 2019. Στο τραπέζι παρακάθισαν, μεταξύ άλλων, οι γνωστοί επιχειρηματίες...


της Πιερίας Βασίλης Λάμπρου, Σάκης Πριόνας, ο ιδιοκτήτης του "Άρτου Εφέσου" κ. Γιαπιτζής, ο ιδιοκτήτης του φυσικού μεταλλικού νερού "ΔΙΟΣ" κ. Μεντεκίδης, ο γνωστός Κατερινιώτης γιατρός Κλέαρχος Κοτρώτσιος κ.α.
7.11.18

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget