Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Ας το καμαρώσουμε με το όνομα ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ "ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ"....Από τις φωτογραφίες στους αγώνες που έδωσε ο αείμνηστος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ και τα παιδιά του.

Λέτε, να δούμε νέο ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ;

Η είδηση πράγματι είναι μεγάλη, το ότι είδαμε το ΦΕΚ χτισήματος. Όμως πάντα η αλήθεια έχει μέσα και μισό ψέμα....
Αλήθεια ή ψέματα, πως θα ζήσουμε ΝΕΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ....
Κι αν ναι, ας το καμαρώσουμε με το όνομα ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ "ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ"....
Έτσι δεν είναι Θοδωρή μου Σιαμάγκα;;;;
Δική του ήταν η ιδέα.....ker@ilidis
6.11.18

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget