Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Αποχαιρετιστήρια Επιστολή του Αντιστράτηγου ε.ο.θ. Αθανασίου Μαντζούκα

Με απόφαση του Ανωτάτου Συμβουλίου Κρίσεων της Ελληνικής Αστυνομίας αποστρατεύομαι με τον βαθμό του Αντιστρατήγου ε.ο.θ. και αποχωρώ από την θέση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας και από το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας ύστερα από πολύχρονη παρουσία.


Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλους τους αστυνομικούς ανεξαρτήτως βαθμού και θέσεως, ειδικούς φρουρούς και πολιτικούς υπαλλήλους των Διευθύνσεων Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας, αλλά και τους άμεσους συνεργάτες μου του Επιτελείου της ΓΕ.Π.Α.Δ. Δυτικής Μακεδονίας, για την εποικοδομητική και άψογη συνεργασία, την εργατικότητα, την πειθαρχικότητα που επέδειξαν και την εξαίρετη σχέση που κτίσαμε, κατά το χρονικό διάστημα που διατέλεσα Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής .

Στο προσωπικό αυτό εκφράζω την εκτίμησή μου και το σεβασμό μου. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου και θέλω να γνωρίζετε ότι φεύγω ικανοποιημένος και με την αίσθηση ότι κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια στην εκπλήρωση των καθηκόντων μου.

Αισθάνομαι επιπλέον την ανάγκη να εκφράσω τις πλέον θερμές και εγκάρδιες ευχαριστίες μου σε όλες τις θρησκευτικές, πολιτικές, στρατιωτικές, δικαστικές, εκπαιδευτικές και λοιπές Αρχές της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για την άριστη συνεργασία και την συμπαράσταση στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. για τον αντικειμενικό τρόπο κάλυψης των αστυνομικών θεμάτων, για την καλόπιστη κριτική τους και την συμβολή τους στην δημιουργία και ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πολίτες.

Τους πολίτες της περιοχής μας για την εμπιστοσύνη τους στην Αστυνομία και στο πρόσωπό μου, για την φιλία και την αγάπη που με προσέφεραν απλόχερα.

Με την ευλογία του Θεού, προσπάθησα καθ’ όλη τη διάρκεια της μακρόχρονης παρουσίας μου στην ενεργό Υπηρεσία του Σώματος και σε όλες τις Υπηρεσίες που υπηρέτησα, τόσο στην Κεντρική, όσο και στην Δυτική Μακεδονία να φανώ αντάξιος των προσδοκιών, τόσο της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας, που μου εμπιστεύτηκε τις εκάστοτε θέσεις, όσο και των πολιτών, για τους οποίους μόνιμο μέλημα μου ήταν η αδιάκοπη προσπάθεια για να προσφέρουμε τις υπηρεσίες που είμαστε υποχρεωμένοι.

Τέλος, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη σύζυγό μου και τα παιδιά μου, οι οποίοι με στερήθηκαν πολύ όλα αυτά τα χρόνια και χωρίς την κατανόηση και συμπαράστασή τους δεν θα είχα καταφέρει τόσα.

Εύχομαι για τον καθένα σας ξεχωριστά ατομική και οικογενειακή υγεία, ευτυχία, προκοπή και κάθε καλό.

Κοζάνη, 02-11-2018

Αθανάσιος ΜΑΝΤΖΟΥΚΑΣ

Αντιστράτηγος ε.ο.θ.
3.11.18

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget