Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Μια ιδιαίτερη εκδήλωση

Μια ιδιαίτερη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χτες Τετάρτη 31 Οκτωβρίου, στο ΚΔΑΠ "Τρίλιζα" αφιερωμένη στις γυναίκες. Ο γνωστός ιατρός της πόλης μας, ειδικός παθολόγος, Δημήτρης Προκοπίδης, παρουσίασε το ενδιαφέρον και πάντα επίκαιρο θέμα "Ο καρκίνος του μαστού - πρόληψη - θεραπεία". Φώτισε όλες τις πτυχές του προβλήματος και, στη συζήτηση που ακολούθησε, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις και απορίες που...

προέκυψαν από την επιστημονικά άρτια παρουσίασή του. Όσες κατάφεραν να παρακολουθήσουν αυτή την εξαιρετική ομιλία εκφράστηκαν με τα θετικότερα λόγια και ζήτησαν να υπάρξει και συνέχεια. Η διεύθυνση και το εκπαιδευτικό προσωπικό ευχαριστεί όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση, ιδιαίτερα το ιατρό Δημήτρη Προκοπίδη και τις εκπροσώπους του συλλογου "Κόρες Πιερίων - οι Κατερινιώτισσες". Επίσης ευχαριστούμε θερμά τη χορηγό της εκδήλωσης Viky Mitrou που προσέφερε σε όλες τις συμμετέχουσες,τη γνωστή ροζ κορδέλα σε χειροποίητα αρωματικά σαπούνια.
Θα ακολουθήσουν πολλές εκδηλώσεις που αφορούν τις μητέρες και θα ικανοποιούν την ανάγκη ενημέρωσης και ψυχαγωγίας!!!


2.11.18

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget