Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Συνάντηση του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης Α. Μυστρίδη με τον Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου Α. Χαρίση.

Συνεργατικές δράσεις για την υγεία, το περιβάλλον, τον πολιτισμό
Θέματα διοργάνωσης συνεργατικών δράσεων, με επίκεντρο το τρίπτυχο: περιβάλλον, υγεία και πολιτισμός, συζητήθηκαν στην συνάντηση του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης ....κ. Ανέστη Μυστρίδη και του Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου στον Κλάδο «Εκπαίδευση για την Αειφορία» του 3ου Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Αθανασίου Χαρίση.
Η συνάντηση έγινε ενόψει της υλοποίησης των δράσεων της Ατζέντας 2030 για την επίτευξη των 17 Στόχων (και 169 υποστόχων) Βιώσιμης Ανάπτυξης (ΣΒΑ), που υιοθετήθηκαν στο πλαίσιο της 70ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.

Βιώσιμη ανάπτυξη μέσα από διεπιστημονικές προσεγγίσεις

Το τρίπτυχο: περιβάλλον, υγεία και πολιτισμός, εντάσσονται στις τρεις διαστάσεις της Βιώσιμης Ανάπτυξης μέσα από διεπιστημονικές προσεγγίσεις. Τόσο ο Διοικητής του Νοσοκομείου όσο και ο Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου, τόνισαν τη σημασία της μακρόχρονης προηγούμενης συνεργασίας και την αποτελεσματικότητα συνεργατικών δράσεων. Δράσεις που υλοποιήθηκαν με την πολύτιμη αρωγή του επιστημονικού προσωπικού του Νοσοκομείου με αποδέκτες στελέχη της εκπαίδευσης, εκπαιδευτικούς, μαθητές, γονείς και οι οποίες αποτελούν προστιθέμενη αξία αλλά και εφαλτήριο για την επίτευξη των στόχων των δράσεων στην Εκπαίδευση για την Αειφορία.


Όπως επισημάνθηκε, η συνεργασία φορέων και δομών για την επίτευξη των στόχων του στρατηγικού σχεδιασμού για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη είναι καθοριστικός παράγοντας και στην κατεύθυνση αυτή.


O Διοικητής


Ανέστης Μυστρίδης
7.11.18

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget