Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης: Oμιλία με θέμα «Συγκριτική ανάλυση κρίσεων Φώκλαντ και Ιμίων»

Ο Βασίλειος Μαρτζούκος, αντιναύαρχος ε.α. ΠΝ, επίτιμος διοικητής Σ.Ν.Δ. και πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Στρατηγικών Μελετών (ΕΛΙΣΜΕ) είναι ο ομιλητής της Σχολής Γονέων – Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου.

Θέμα της ομιλίας του: «Συγκριτική ανάλυση κρίσεων Φώκλαντ και Ιμίων».

Στην εκδήλωση, την οποία συνδιοργανώνει ο Δικηγορικός Σύλλογος Κατερίνης, συμμετέχει η Γυναικεία Χορωδία Ν. Κεραμιδίου «Μακεδονία».

Όπως πάντα η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης με ώρα έναρξης 19:00.


Πηγή: Ολύμπιο Βήμα
23.10.18

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget