Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο για τον ΝΟΚΑΤ στη Κωπηλατική Ρεγκάτα Μεγάλου Αλεξάνδρου στον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και η φετινή Κωπηλατική Ρεγκάτα Μεγάλου Αλεξάνδρου στον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης στις 7/10/18.
Το παρόν στην διοργάνωση έδωσαν περισσότερα από 140 πληρώματα από 14 Ομίλους.
Και...


φυσικά ένας απ αυτούς ήταν και ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης που επέστρεψε στην βάση του με ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο.
Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα έχουν ως εξής :
Χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν στο 2χ παίδων αρχαρίων οι Κετσιτζόγλου Γεώργιος και Φοροζίδης Παναγιώτης-Αριστοτέλης.
Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε στο 1χ κορασίδων αρχαρίων η Καρυώτη Ανδρονίκη.
Ο Καριπίδης Σάββας τερμάτισε 1ος στην σειρά του στο 1χ παίδων και 7ος στη γενική κατάταξη.
Στην δίκοπο κορασίδων οι Κωστοπούλου Ελευθερία-Ιωάννα & Κωνσταντινίδου Μαρθα κατέκτησαν την τέταρτη θέση στην γενική κατάταξη, ενώ οι Χατζησαββίδη Δήμητρα & Κουσίδου Άννα κατέκτησαν την έκτη θέση στο ίδιο αγώνισμα.
13ες στην γενική κατάταξη τερμάτισαν οι Καριπίδου Βασιλική & Μαρέτη Βασιλική στο 2χ κορασίδων.
4οι τετματισαν οι Χαϊδαλής Λουκάς, Ευθυμίου Λεωνίδας ,Φοροζίδης Θεόδωρος και Οχανιάν Ναϊράρ στο 4χ παίδων αρχαρίων.
Τέλος στο 2χ εφήβων οι Τοστσίδης Νικόλαος & Κετσιτζόγλου Κωνσταντίνος κατέκτησαν την 6η θέση στην σειρά τους και την 10η στην γενική κατάταξη.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν !!!
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΟΚΑΤ
23.10.18
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget