Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Μία νέα πρόταση για τον Δήμο Ελαφίνας: Ο Τάσος Θ. Παπαδόπουλος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου.Ο πτυχιούχος πληροφορικής επόπτης διοδίων Τάσος Παπαδόπουλος του Θεοχάρη θα είναι ο πρώτος από τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του Θανάση Λιακόπουλου στη δημοτική ενότητα Ελαφίνας.... Η επιλογή αυτή δείχνει την ξεκάθαρη προσπάθεια του συνδυασμού μας να αναδείξει νέους ικανούς και άξιους ανθρώπους στον τόπο μας, που έχουν όραμα, διάθεση προσφοράς, όρεξη για δουλειά και φυσικά ξέρουν τα προβλήματα του τόπου τους και χαίρουν της εκτίμησης των συνδημοτών τους.

Ο Τάσος Παπαδόπουλος:

· Αποφοίτησε από το 1ο Γενικό Λύκειο Κατερίνης

· Έχει πτυχίο πληροφορικής

· Ήταν αθλητής στίβου στον Αρχέλαο Κατερίνης (επί κοντώ)

· Έπαιξε επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Αναγέννηση Κολινδρού

· Ήταν για 3 χρόνια υδρονομέας στον Δήμο Ελαφίνας

· Είναι αγρότης και ελεύθερος επαγγελματίας επί 15 χρόνια

· Δουλεύει ως επόπτης διοδίων από το 2008 στον σταθμό του Αιγινίου

· Είναι παντρεμένος με την Ελένη Τσακνάκη του Δημητρίου και έχουν έναν γιο

Με βάση του το Παλιό Κεραμίδι, ο Τάσος θα απευθυνθεί στους δημότες της δημοτικής ενότητας Ελαφίνας έχοντας ξεκάθαρες προτεραιότητες, όπως και ο συνδυασμός μας: «Πίστευα πως όλοι οι πολιτικοί είναι ίδιοι, αλλά ο Θανάσης Λιακόπουλος με εξέπληξε ευχάριστα. Χαίρομαι που θα είμαι σε έναν συνδυασμό με ξεκάθαρες προτεραιότητες:

1. Η επίλυση του προβλήματος του νερού στα χωριά μας, τόσο για την ύδρευση όσο και για την άρδευση

2. Η κατασκευή των δρόμων που θα βγάλουν κάποια χωριά μας από τη σημερινή τους απομόνωση, θα δώσουν πρόσβαση σε αγρότες και κτηνοτρόφους που σήμερα δεν μπορούν να φτάσουν στις περιουσίες τους και θα μας επιτρέψουν να αποκτήσουμε τα αυτονόητα που μας λείπουν εδώ και δεκαετίες

3. Η επίλυση των δεκάδων πολεοδομικών θεμάτων που μας ταλαιπωρούν

4. Η κατασκευή όλων των αναγκαίων υποδομών για την ανάδειξη των χωριών μας είτε ως εναλλακτική για κάποιον που θέλει να μένει έξω από την Κατερίνη, είτε για την προσέλκυση τουριστών».

Θανάσης Λιακόπουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης

thanasis.liakopoulos@yahoo.com

www.facebook.com/Liakopoulos.Thanasi
25.10.18

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget