Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Ανακοίνωση υποψηφιότητας
Αγαπητοί φίλοι συμπολίτες


Σήμερα πιο σίγουρος από ποτέ με τόλμη, καταργώντας το «οι δικοί μας» και «οι άλλοι», το «κόμμα» και «οι απέναντι» χωρίς ιδιοτέλεια και χωρίς προσωπικό όφελος δηλώνω έτοιμος να συνεργαστώ, τιμώντας την πρόταση που...

μου έγινε από ανθρώπους που έχουν ιδέες, μπορούν να δουλέψουν, μπορούν να δημιουργήσουν, μπορούν να ανατρέψουν, μπορούν να δράσουν.
Με τιμή και εκτίμηση προς όλους τους συνδημότες μου είπα «ναι» στην πρόσκληση συστράτευσης, στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Γιώργου Νταντάμη, ενός ανθρώπου με υψηλό φρόνημα ευθύνης, που έχει σαν όραμα την αναγέννηση και την ανάπτυξη, καταθέτοντας πρωτότυπες και φρέσκες ιδέες με εργατικότητα και θετική ενέργεια .
Η συμμετοχή στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν είναι πολιτειακό αξίωμα ή πολυθρόνα καταξίωσης ή ένα ακόμη βάθρο εξουσίας αλλά είναι έπαλξη, στίβος και τεράστια πρόκληση για δουλειά και προσφορά.
Η συμμετοχή μου στην τοπική αυτοδιοίκηση ξεπερνά κομματικές, ιδεολογικές και προσωπικές φιλοδοξίες και έχει ως σκοπό να υπηρετήσει τα συμφέροντα των δημοτών, τα οποία και θα στηρίξω με καθαρό και νηφάλιο λόγο, με εντιμότητα και αξιοπρέπεια.
Σήμερα, αγαπητοί μου φίλοι, δεν μένω στάσιμος και άπραγος για όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας ,ζητώ τη δική σας στήριξη και εμπιστοσύνη να παλέψω στην αυτοδιοίκηση για «ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ»


Θεόδωρος Τεκιρίδης


Αξ/κος (ε.α)
Πρόεδρος Ε.Ο.Σ Κατερίνης
8.10.18

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget