Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Ενημέρωση των Δράσεων «Ψηφιακό Βήμα», «Ψηφιακό Άλμα» και «Επιχειρούμε Έξω» στο Επιμελητήριο Πιερίας

Πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Πιερίας, το απόγευμα της Τετάρτης 17 Οκτωβρίου 2018 ενημερωτική εκδήλωση, με στόχο την ενημέρωση και αξιοποίηση των ευκαιριών χρηματοδότησης που προσφέρουν στους δυνητικούς δικαιούχους οι Δράσεις «Ψηφιακό Βήμα», «Ψηφιακό Άλμα» και «Επιχειρούμε Έξω».
Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, αφού ευχαρίστησε τα στελέχη του ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ανέφερε ότι: «Το Επιμελητήριο Πιερίας στο πλαίσιο της συνεχούς και έγκυρης ενημέρωσης των μελών πραγματοποιεί για δεύτερη φορά εκδήλωση για τις δράσεις αυτές, γιατί παρόλο που είναι πολύ ωφέλιμες δράσεις οι επιχειρηματίες είναι διστακτικοί, γιατί αφενός αργεί η υλοποίηση των προγραμμάτων και αφετέρου θα έπρεπε οι προϋποθέσεις συμμετοχής να είναι πιο απλές. Επειδή όμως υπάρχει χρηματικό απόθεμα των Δράσεων το Επιμελητήριο Πιερίας θα εισηγηθεί για την παράταση τους ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις με το καιρό όλο και περισσότεροι επιχειρηματίες να μπορούν συμμετέχουν ώστε τα χρήματα να παραμείνουν στην επιχειρηματικότητα».

Η παρουσίαση των Δράσεων έγινε από τον κ. Γιάννη Τσιτσόπουλο και τον κ. Νίκο Στράβα , στελέχη του ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, εταίρο (Περιφερειακή Μονάδα) του ΕΦΕΠΑΕ, με γεωγραφική και επιχειρησιακή ευθύνη στις Περιφέρειες της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας.
Το «Ψηφιακό Βήμα», και το «Ψηφιακό Άλμα», έχει πάρει παράταση μέχρι την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018 και αφορά πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες θέλουν να αναβαθμίσουν ψηφιακά τις επιχειρήσεις τους με την κατασκευή ιστοσελίδων, e-shop, προμήθεια λογισμικού, παρουσία στα Social media κλπ.
Η Δράση «Επιχειρούμε Έξω» στοχεύει στην προώθηση της εξωστρέφειας των ελληνικών μεταποιητικών επιχειρήσεων που αναπτύσσουν ήδη εξαγωγική δραστηριότητα, μέσω της συμμετοχής τους σε εμπορικές εκθέσεις που διοργανώνονται στην ΕΕ και σε τρίτες χώρες.
Η υποβολή των αιτήσεων και για τις Δράσεις γίνεται μόνο ηλεκτρονικά μέσω του διαδικτυακού τόπου www.ependyseis.gr.
Τα στελέχη του ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ανέφεραν ότι υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα και μπορούν όσοι ενδιαφέρονται να σπεύσουν άμεσα να καταθέσουν φάκελο και ότι είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων για οποιαδήποτε ενημέρωση , πληροφορία και διευκρίνηση.
Κλείνοντας ο κ. Γιάννης Τσιτσόπουλος διευκρίνισε ότι για την δαπάνη που επιχορηγούνται που επιχειρήσεις πρέπει να υπάρχει πρόβλεψη για ΑμεΑ, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι ακόμα και στο «Ψηφιακό Βήμα» η ιστοσελίδα πρέπει να έχει πρόσβαση σε ΑμεΑ.
Μετά το τέλος της παρουσίασης ακολούθησε συζήτηση και ερωτήσεις όπου δόθηκαν διευκρινήσεις σε ερωτήματα και απορίες των παρευρισκομένων.
19.10.18

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget