Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Στιγμές μνήμης για την πόλη μας

Η Γιώτα Παπαδοπούλου, καταξιωμένη φιλόλογος και δημιουργός του «Φιλοσοφικού Καφενείου» σε εκδήλωση που διοργάνωσε την Κυριακή η «Ένωση Συγγραφέων Πιερίας», έκανε μια σύντομη αλλά πολύ ουσιαστική αναφορά στον ατέρμονο καλπασμό της ιστορίας του τόπου μας, λαμπρής μα ξεχασμένης εν πολλοίς, αφού περνούν «επίσημες» εορταστικές μέρες και δε γίνεται οργανωμένη «τελετή μνήμης» για το εορταζόμενο γεγονός, για να αναδειχτεί το μεγαλείο της περιοχής μας και η συγκινητική συμμετοχή σε όλους τους πατριωτικούς αγώνες σε κάθε ιστορική περίοδο του έθνους.

Ειδικά εδώ στην Πιερία έχουμε «ανοιχτούς λογαριασμούς» με τους πρωταγωνιστές μεγάλων στιγμών της διαδρομής μας, αφού τον αείμνηστο Συνταγματάρχη Ν. Σβορώνο δεν τιμήσαμε με περίοπτο άγαλμα στην πλατεία ( όπως δέσμευσε τους συμπολίτες μας την ημέρα της δοξολογίας και κηδείας του ήρωα, ο τότε επίσκοπος Παρθένιος Βαρδάκας) ούτε του Απόστολου Η. Κονταξάκη, αμούστακου δεκαεξάχρονου Κρητικού, εθελοντή στην εξόρμηση του ελληνικού στρατού για την απελευθέρωση της Μακεδονίας. Κάποτε αυτή η πόλη πρέπει να τα προσμετρήσει στις αμέλειές της, γιατί η κοινωνία έχει ανάγκη από τέτοια πρότυπα…

Την αγάπη για το τόπο μας, εκδήλωσε σειρά λογοτεχνών με αφηγήσεις και ποιήματα αφιερωμένα στην Κατερίνη και στην Ιστορία της – μέλη της Ένωσης Συγγραφέων Πιερίας.

Να λοιπόν που η Ένωση δίδει μια πολύ ευχάριστη νότα στις εθνικές μας γιορτές


Πηγή: Ολύμπιο Βήμα

24.10.18

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget