Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥΠΑΣ: ΕΙΜΑΙ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΥΛΩΝΕΡΟΥ

Ο Δήμος μας, Δίου - Ολύμπου, διανύει μία περίοδο, όπου τραυμάτισε την αξιοπρέπεια των δημοτών και πλήγωσε το όραμα της τοπικής μας κοινωνίας για ένα καλύτερο αύριο.

Με μοναδικό γνώμονα την αγάπη για τον τόπο μας, αλλά και την έντονη επιθυμία μας να παραδώσουμε έναν καλύτερο Δήμο στα παιδιά μας, αποφάσισα να σταθώ ενεργά στο πλευρό ενός νέου και άφθαρτου υποψήφιου που ξεχωρίζει ποιοτικά και διαθέτει όλα τα εχέγγυα για να οδηγήσει το Δήμο μας μπροστά.
Γνωρίζοντας την επαγγελματική, κοινωνική και πολιτική δράση του Δημήτρη Μυλωνέρου, αλλά και τη σχέση του με τους δημότες, την κοινωνική του ευαισθησία, τις ικανότητές, τον δυναμισμό και την ωριμότητά του, αλλά πρωτίστως γνωρίζοντας την προσωπικότητα και το ήθος του, αποφάσισα αυτή τη μάχη των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών να τη δώσω στο πλευρό του.
Στηρίζω την υποψηφιότητα του Δημήτρη Μυλωνέρου επειδή πιστεύω ακράδαντα πως είναι η καλύτερη πρόταση για το μέλλον του Δήμου μας. Επειδή μοιράζομαι μαζί του το ίδιο όραμα για ένα Δήμο Δίου - Ολύμπου λειτουργικό για τους δημότες, φιλόξενο για τους επισκέπτες και ελκυστικό για τους επενδυτές. Επειδή μας ενώνει ο τόπος μας.


Με τιμή
Κωνσταντίνος Κουτρούπας
Χειρουργός-Ωτορινολαρυγγολόγος
23.10.18

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget