Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Ένας γνώριμος από παλιά επανέρχεται στη διοίκηση της Ένωσης Ποντίων Πιερίας!

Ένας γνώριμος από παλιά επανέρχεται στη διοίκηση της Ένωσης Ποντίων Πιερίας, ο Κώστας Παπουτσίδης.

Πρόεδρος για χρόνια στην Ένωση, το 2007 παραχώρησε τη θέση του στην δραστήρια Ζαϊρα Λαζαρίδου, η οποία αποχώρησε μετά από 11 χρόνια στο τιμόνι της διοίκησης και προσφέροντας πάρα πάρα πολλά.

Την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018 έγινε η πρώτη σύγκλιση του νεοεκλεγμένου διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Ποντίων Πιερίας με τα μέλη που εκλέχθηκαν την Κυριακή 30/09/2018.

Μετά από τις αρχαιρεσίες συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποντίων Πιερίας.

Πρόεδρος: Κώστας Παπουτσίδης

Α' Αντιπρόεδρος: Δημήτρης Προκοπίδης

Β' Αντιπρόεδρος: Παναγιώτης Καρύδης

Γενική Γραμματέας: Περιστέρα Πεΐδου

Ταμίας: Κώστας Παραστατίδης

Μέλη: Μαίρη Αραβίδου Κική Ευμορφίδου Δημήτρης Συμεωνίδης Παναγιώτης Φωτιάδης

Πηγή: Ολύμπιο Βήμα 
6.10.18

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget