Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Στα ύψη το πετρέλαιο θέρμανσης
Με 1,13-1,14 ευρώ στα φθηνότερα πρατήρια του λεκανοπεδίου της Αττικής αλλά την τιμή να ξεπερνά το 1,2 ευρώ σε δεκάδες ορεινές και νησιωτικές περιοχές της χώρας κάνει σήμερα «ντεμπούτο» στην ελληνική αγορά το πετρέλαιο θέρμανσης.

Στο 1,15 ευρώ το λίτρο η διάθεσή του από σήμερα στη Θεσσαλονίκη, για ποσότητες πάνω από 500 λίτρα. Για μικρότερες ποσότητες ο καταναλωτής θα πρέπει να υπολογίσει 3 με 5 λεπτά ακριβότερο πετρέλαιο.

Καίει η τιμή στην περιφέρεια. Θα κυμανθεί στο 1,18 με ένα 1,20 ευρώ το λίτρο. Στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη η ακριβότερη τιμή η οποία αναμένεται να καταγραφεί νέο ιστορικό υψηλό. Η τιμή μπορεί να φτάσει και το 1,25 με 1,30 ευρώ το λίτρο.

Τίποτα νεότερο για το επίδομα θέρμανσης. Από Δεκέμβριο τα νεότερα με τα στοιχεία του πλεονάσματος. Πέρυσι ήταν περίπου στα 95 λεπτά το λίτρο και στη λήξη της περιόδου 1,02.


thetoc, rthess
15.10.18

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget