Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

ΕΛΛΑΔΑ 2018: Πακιστανοί στην Ομόνοια περιμένουν με τα κινητά στο χέρι να αυτοκτονήσει Έλληνας
Η φωτογραφία του κ. Στέλιου Στεφάνου για το Intimenews έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου. Πλήθος Πακιστανών στην Ομόνοια με τα κινητά υψωμένα καταγράφουν τον Ελληνα που έχοντας πλέον απελπιστεί από την αντιμετώπιση της Ελληνικής Αστυνομίας είπε να...ανέβει στο γλυπτό μπας και του δώσει κανείς σημασία.

Του Στρατή Μαζίδη – freepen.gr

Αυτή είναι η κατάντια μας. Να σε κλέβουν και να μη σου δίνουν σημασία οι αρχές. Να πρέπει να απειλείς να αυτοκτονήσεις για να σε προσέχουν βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή σου κι ας μην το εννοείς. Ας μη μας διαφεύγει ότι και για το συμβάν στο κοσμηματοπωλείο της Ομόνοιας ο βασικός υπεύθυνος είναι η ΕΛΑΣ που λάμπει δια της απουσίας της από την περιοχή.Ωστόσο η εικόνα αυτή από την Ομόνοια που κάποτε έσφιζε από γραφεία, καταστήματα και ζωή, είναι χαρακτηριστική. Είναι η αποτύπωση μιας πραγματικότητας σε πλήρη εξέλιξη ήτοι της αλλαγής φυσιογνωμίας και ταυτότητας αυτής της γωνιάς της γης.

Η Ελλάδα αλλάζει χέρια. Διατηρεί μόνο το όνομά της. Όλα τα υπόλοιπα όμως αλλάζουν. Ο πληθυσμός επίσης. Εμείς δε γεννάμε, αλλά άλλοι το κάνουν. Εμείς φεύγουμε και έτεροι μας αντικαθιστούν.
Κι ας μη γελιόμαστε. Αυτό δεν είναι συνέπεια αποκλειστικά των μνημονίων ή του ΣΥΡΙΖΑ. Οι Έλληνες δεκαετίες τώρα σφάζουν επίσημα 150.000 αγέννητα μωρά το χρόνο, μαθαίνουν τη μόδα των διαζυγίων και όχι να αγωνίζονται υπομένοντας. Επίσης πολλοί έμαθαν να κάθονται. Γιατί να μαζέψουν τους καρπούς ή να κάνουν τη χειρωνακτική εργασία όταν μπορούσαν να εκμεταλλευθούν τον πεινασμένο άρτι αφιχθέντα παρανόμως στη χώρα μας;Για ποιο λόγο να καθαρίσουν το σπίτι τους αφού μπορούν να φέρουν με ένα ευτελές ποσό την αλλοδαπή «παραδουλεύτρα»; Και πόσα άλλα ίσως θα μπορούσε να προσθέσει κανείς. Μια άνευ ουσίας επίδειξη δήθεν κοινωνικής ισχύος. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η χώρα άρχισε να παράγει πτυχιούχους με τη σέσουλα αλλά σταμάτησε να βγάζει υδραυλικούς, τεχνίτες, μάστορες, κηπουρούς. Εργασίες εξ ίσου σημαντικές.

Παραδοσιακές γειτονιές της Αθήνας έπαψαν να είναι και παραδοσιακές και γειτονιές της Αθήνας.Μια σειρά παραγόντων, παθογενειών και έλλειψης κανόνων χρειάστηκε να ζυμωθούν και να φουσκώσουν παράλληλα για πολλά χρόνια. Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε τα πρώτα αποτελέσματα. Ήταν όμως απόφαση μεγάλους μέρους της ελληνικής κοινωνίας. Αυτή αναδείκνυε τους εκάστοτε ηγέτες βάζοντας με πλάγιο τρόπο την ατζέντα. Αυτή ζητούσε πχ μόνο ρουσφέτια και όχι κανόνες. Τώρα ήρθε η ώρα του θερισμού. Ό,τι σπέρνεις, θα θερίσεις. Δεν είναι ζήτημα δίκαιου ή αδίκου. Είναι απλά νομοτέλεια.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ
7.10.18

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget