Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Λεπτοκαρυά: Έγινε η εκκίνηση του «1st Olympus Duathlon» (ποδήλατο- ορεινό τρέξιμο) - Δυστυχώς για ακόμα μια φορά απών ο Δήμαρχος και οι σύμβουλοί του,και οι πολίτες και οι σύλλογοι της Λεπτοκαρυάς.

1st Olympus Duathlon» στο Μυθικό βουνό τον Όλυμπο.
Σκοπός της διοργάνωσης είναι αφενός η ανάδειξη του αισθητικού κάλλους της περιοχής του Ολύμπου, αφετέρου η ανάδειξη και προώθηση της αθλήματος της ποδηλασίας και του ορεινού τρεξίματος.Ημερομηνία: Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018
Τόπος: Ανατολικός Όλυμπος
Αγώνισμα: Δίαθλο (ποδήλατο- ορεινό τρέξιμο)
Ηλικιακές κατηγορίες αγώνα: Για το ατομικό: Άνδρες έως 29, 30-39, 40-49, 50+. Γυναίκες μια κατηγορία. Για το ομαδικό (ζεύγη ανδρών), (ζεύγη γυναικών), μικτές ομάδες (άνδρας- γυναίκα) χωρίς όριο ηλικίας.
Ώρα εκκίνησης: 11:00 όλων των κατηγοριών.
Αφετηρία-τερματισμός:
Προεκκίνηση από Λεπτοκαρυά (30μ. υψ.)- Καφέ “Velo” (Ι. Μεταξά 24)
Ζώνη αλλαγής Παλαιοί Πόροι (550μ. υψ.),
Τερματισμός Παλαιοί Πόροι (550μ. υψ.)
▪ O αγώνας διεξάγεται σε ανηφορική διαδρομή απόστασης 20χ λμ. για το ποδήλατο και 15 χιλιομέτρων για το ορεινό τρέξιμο. Είναι αγώνας σκυταλοδρομίας, κάθε αθλητή της ομάδας κάνει από ένα σκέλος του διάθλου και ατομικός, ο αθλητής ολοκληρώνει τον αγώνα τρέχοντας και στα δύο αγωνίσματα. Στο σκέλος της ποδηλασίας θα επιτραπεί κάθε είδος ποδηλάτου ΜΤΒ ή Δρόμου ή ΤΤ, αρκεί φυσικά να πληροί τις προδιαγραφές ασφαλείας.
▪ Στο ποδηλατικό μέρος ο αγώνας διεξάγεται σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και σύμφωνα με τους κανονισμούς εξοπλισμού των συμμετεχόντων.
▪ Στον αγώνα ισχύσουν οι κανονισμοί διεξαγωγής αγώνων της Ε.Ο.Π και της Ε.Ο.ΜΟ.Π.
Η διοργάνωση των αγώνων εμπνεύστηκε και στηρίζεται από έμπειρους αθλητές και διοργανωτές του χώρου που έχουν άμεση σχέση με τον αθλητισμό και τη φύση.
Η Cyclinghellas ανυπομονεί να σας φιλοξενήσει και να σας προσφέρει μία άρτια αγωνιστική εμπειρία!Δυστυχώς...
για ακόμα μια φορά απών ο Δήμαρχος και οι σύμβουλοί του, αλλά και οι πολίτες και οι σύλλογοι της Λεπτοκαρυάς.


Ο μοναδικός που παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της Λεπτοκαρυάς , ο Χρήστος ο Κατσιούλας.


Μια σπουδαία εκδήλωση που ξεκίνησε φέτος για πρώτη φορά με σκοπό να γίνεται κάθε χρόνο και να γίνει και διεθνής.


Σε κουβέντα που κάναμε με την Δέσποινα Τσεσμετζίδου Δαλαβίκα εκτός από τα πολλά παράπονα που εξέφρασε για τη μη στήριξη και την παντελή απουσία του Δήμου , παρ όλες τις υποσχέσεις που έλαβαν, μας ανέφερε πως θα θέλαν να διοργανώσουν τρίαθλο την επόμενη χρονιά και να συμπεριλάβουν και την κολύμβηση στα υπόλοιπα δύο αγωνίσματα(ποδήλατο- ορεινό τρέξιμο) κάτι που θα ήταν πολύ σημαντικό για τον τόπο μας και την προβολή της Λεπτοκαρυάς.
aristofanis.blogspot.com
23.10.18

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget