Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Ο ΗΡΩΑΣ ΑΝΘΥΠΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΚΑΑΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟΝ ΦΡΑΧΤΗ ΜΕ ΒΥΤΙΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΕΣΩΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)Κάποιοι προσπαθούν να διαστρεβλώσουν την αλήθεια για να πάρει τα παράσημα και τα εύσημα ο διοικητής Γεώργιος Κορδάτος που είναι σειρά του αρχηγού.

Το βίντεο ντοκουμέντο που δημοσιεύουμε αποδεικνύει την αλήθεια. Ένας ανθυπασπιστής ονόματι Σπύρος Κοίλιας, πήρε την πρωτοβουλία και πολύ σωστά έκανε, να σπάσει τον φράχτη για να μην εγκλωβιστούν πολίτες που έρχονταν εκείνη την ώρα από το Μάτι, να περισώσει το παραθεριστικό κέντρο των στρατιωτικών της Αττικής, αλλά κυρίως να γλιτώσει ανθρώπινες ζωές.
Η ιδέα αλλά και ο τρόπος με τον οποίο γκρεμίστηκε άμεσα ο φράχτης – κάλεσε βυτιοφόρο να πέσει πάνω του – ήταν του Σπυρίδωνα Κοίλια. Ο ίδιος στη συνέχεια οδήγησε τους πολίτες στο μώλο του κέντρου που ήταν χώρος συγκεντρώσεως σύμφωνα με το σχέδιο πυρασφάλειας. Είναι ευλογία για κάθε Διοικητή να διοικεί τέτοιους άνδρες.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο μετά την εντολή που έδωσε ο ανθυπαστιστής Κοίλιας

31.7.18

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget