Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Πρόσκληση σε εκδήλωση: Μητέρα, Μάνα, Μαμά: Όλη η ζωή μιά προσφορά
Το Παράρτημα Πιερίας της Παναθηναϊκής Οργάνωσης Γυναικών «οι Ολυμπιάδες» τιμά την πρώτη κυρία της χώρας, την κα. Σίσσυ Παυλοπουλου

Κυριακή 13 Μαΐου στις 11:30 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης «Εκάβη»

Την...κα. Σίσσυ Παυλοπούλου, πρώτη κυρία της χώρας και μέλος της επιστημονικής επιτροπής και την κα. Μαρία Γιαννίρη, Πρόεδρο της Παναθηναϊκής Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών, θα τιμήσει το Παράρτημα Πιερίας της Παναθηναϊκής «οι Ολυμπιάδες» για το πολύπλευρο έργο τους στον εθελοντισμό, τη διαρκή προσφορά τους στην κοινωνία και την ανάδειξη των θεμάτων που απασχολούν τη σύγχρονη ελληνίδα μητέρα και την ελληνική οικογένεια μέσα από το σημαντικό έργο της μεγαλύτερης γυναικείας οργάνωσης, της Παναθηναϊκής. Η εκδήλωση για τη Γιορτή της Μητέρας θα λάβει χώρα την Κυριακή 13 Μαΐου στις 11:30 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης «Εκάβη».

Στην εκδήλωση θα τιμηθούν και συμπολίτισσες μας με διαχρονική προσφορά στον εθελοντισμό και ευρύτατο κοινωνικό εργο.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει η Ορχήστρα Νέων Δίου με Διευθυντή τον κο. Νίκο Πατρή.
10.5.18

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget