Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Πώς και τι έγινε και γλίτωσε από τον πλειστηριασμό το πιο καλό «φιλέτο» της βόρειας Ελλάδας στην Πλάκα Λιτοχώρου;
Πρόκειται για το ακίνητο στην περιοχή «Γκρέμια» ή «Οχτάρι» της Πλάκας Λιτοχώρου, δίπλα από το...

NNOTOS, κάτω από το ξενοδοχείο «Λητώ» κι ακριβώς δίπλα από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Λιτοχώρου. Ίσως είναι το πιο όμορφο «μπαλκόνι» μεταξύ της ηπειρωτικής Ελλάδος από Λαμία μέχρι και Αλεξανδρούπολη. 

Αυτό λοιπόν το «μπαλκόνι» μπήκε εδώ και πολλά χρόνια σε πολλές περιπέτειες, αφού αδράνησαν όσοι όφειλαν να το προστατέψουν και να το αξιοποιήσουν. Αυτή η ιδιοκτησία λοιπόν, που ανήκει στο Δήμο Δίου-Ολύμπου, το Ελληνικό Δημόσιο, με κάποιους «μπαγαπόντηδες μανδαρίνους» του το μεταβίβασαν παράνομα στην ΑΓΡΟΓΗ ΑΕ, μαζί με άλλα ακίνητα. Η ΑΓΡΟΓΗ ΑΕ, όπως ήταν επόμενο, απέτυχε και έτσι τώρα βρίσκεται σε εκκαθάριση. Τα ενοίκια λοιπόν που οφείλει η ΑΓΡΟΓΗ ΑΕ στα γραφεία που νοικιάζει από την οικογένεια Κρομμύδα, ύψους περίπου 125.000 ευρώ, ήταν η αφορμή να βγει σε πλειστηριασμό. Στο σημείο αυτό λοιπόν μπαίνουν εύλογα τα παρακάτω ερωτήματα:

Ο εκκαθαριστής της ΑΓΡΟΓΗ ΑΕ για ποιο λόγο δεν αντιμετώπισε αυτή την ευτελή οφειλή κι άφησε να βγει αυτό το ακίνητο σε πλειστηριασμό;
Ποιοι επισήμαναν αυτό το «φιλέτο» και ποιοι συμβούλεψαν… να «χτυπηθεί» αυτό το ακίνητο σε πλειστηριασμό;

Ευτυχώς βέβαια που κινήθηκαν οι τοπικοί βουλευτές και η αρμόδια τοπική αυτοδιοίκηση και την τελευταία στιγμή απετράπη έστω και προσωρινά η απώλεια αυτού του ακινήτου.


ΠΗΓΗ  ΛΕΥΤΕΡΙΑ
10.5.18

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget