Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

ΞΑΦΝΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ: Χαμογελούν οι Ελληνες με την «απορία» των ΑμερικανώνΣτις ελληνοαμερικανικές επαφές σε στρατιωτικό επίπεδο, έχει κάνει εντύπωση το γεγονός ότι οι Αμερικανοί ρωτούν με ενδιαφέρον που δεν ήταν συνηθισμένο για “τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, με τις τουρκικές παραβιάσεις”!
Φυσικά οι Έλληνες που τους ακούν χαμογελούν αφού οι Αμερικανοί γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τα πάντα για τις παραβιάσεις των Τούρκων από τη πρώτη ημέρα που ξεκίνησαν! Δεν είναι μυστικό ότι στις κοινωνικές επαφές που ΄χουν με Έλληνες αξιωματικούς σε θέσεις εξωτερικού οι Αμερικανοί όλα αυτά τα χρόνια εξέφραζαν -ανεπισήμως εννοείται- πως δεν καταλαβαίνουν ,γιατί απλά μετράμε τις παραβιάσεις και δεν κάνουμε κάτι εφόσον έχουμε δίκιο.

Η εκδήλωση του αμερικανικού ενδιαφέροντος έχει να κάνει βέβαια με το καλό επίπεδο συνεργασίας που βρίσκεται σε εξέλιξη μεταξύ Αθήνας και Ουάσινγκτον σε στρατιωτικό επίπεδο. Ακόμη και το γεγονός ότι ρωτάνε για κάτι που είναι ήδη γνωστό αλλά το οποίο ποτέ δεν ήθελαν να συζητούν, δείχνει το κλίμα στις ελληνοαμερικανικές σχέσεις.

Το θέμα βέβαια είναι πως θα μπορέσουμε να εκμεταλλευθούμε αυτή τη θετική συγκυρία. Η διαπίστωση ότι έξω και ειδικά από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού πάμε καλά, δεν λέει τίποτα αν δεν υπάρχξουν χειροπιαστά κέρδη. Το σίγουρο είναι ότι αυτή τη φορά ζητάμε συγκεκριμένα πράγματα από τους Αμερικανούς και δεν επαναλαμβάνουμε τα λάθη του παρελθόντος. Τότε που αγοράζαμε αεροσκάφη αξίας 2 δις και όταν ερχόταν η ώρα να ζητήσουμε την λύση κάποιων θεμάτων με τις ΗΠΑ…βγάζαμε απλά φωτογραφίες.
19.7.17
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget