Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

«YOUTH TOURISM CONFERENCE» από τη Σχολή Φιλοξενίας, Τουρισμού και Επισιτιστικών Τεχνών του Mediterranean College

Η Σχολή Φιλοξενίας, Τουρισμού και Επισιτιστικών Τεχνών του Mediterranean College Θεσσαλονίκης, διοργανώνει Συνέδριο Νεανικού Τουρισμού με τίτλο: Youth Tourism Conference, την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017, 18:00 με 20:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Mediterranean College, κτίριο ΒΙΕΝΝΗ (Εγνατία 2-4), 4ος όροφος.


Στόχος του συνεδρίου είναι η προσέγγιση του νεανικού τουρισμού τόσο σε σχέση με τις ραγδαίες εξελίξεις της τεχνολογίας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όσο και από τη σκοπιά όσων εμπλέκονται επαγγελματικά με αυτόν. Στο συνέδριο θα συμμετέχουν με εισηγήσεις τους  επαγγελματίες που πρόσκεινται στον τουριστικό κλάδο με καινοτόμες ιδιότητες όπως ο συνιδρυτής του ξενώνα νεότητας STAY, ο ιδρυτής της ηλεκτρονικής πλατφόρμας παροχής υπηρεσιών μεταφοράς και πώλησης ταξιδιωτικών εμπειριών MOVVIN, καθώς και ο δημιουργός του Travel Blog RUNVEL.


Η εκδήλωση απευθύνεται σε απόφοιτους λυκείων, φοιτητές τουριστικών επαγγελμάτων καθώς και σε όσους ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους γύρω από τον νεανικό τουρισμό.

Ακολουθεί το πρόγραμμα:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

18.00-18.10: Έναρξη – Χαιρετισμοί
18.10-18.30: Πανίδου Μαρία, Ακαδημαϊκή Υπεύθυνη της Σχολής Φιλοξενίας, Τουρισμού και Επισιτιστικών Τεχνών του Mediterranean college
18.30-19.00: Θεοκλής Τσιρακίδης, Co-Founder & CEO της MOVVIN
19.00-19.30: Ποσπορέλης Γιώτης, Co-Founder του STAY HOSTEL
19.30-20.00: Κώστας Φυλακτός, δημιουργός του Travel Blog RUNVEL

Συντονίστρια:
Πανίδου Μαρία, Ακαδημαϊκή υπεύθυνη Σχολής Φιλοξενίας, Τουρισμού και Επισιτιστικών Τεχνών του Mediterranean College Thessaloniki

*Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό. Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά στο https://goo.gl/at3A7U ή στο τηλέφωνο 2310287779.

Info: Mediterranean College Θεσσαλονίκη, Εγνατίας 2-4, τηλ.: 2310287779
24.6.17

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget