Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Συμμετοχή Σπουδαστών Επισιτισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης στη διεθνή εκδήλωση Eurodinner του Erasmus Student Network

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσία του Τομέα Επισιτισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης στο Eurodinner που διοργάνωσε το Erasmus Student Network, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 17 Ιουνίου, στην Αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» στο Δημαρχιακό Μέγαρο.


Οι Σπουδαστές του Τομέα Επισιτισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν μια φαντασμαγορική επίδειξη των επαγγελματικών τους δεξιοτήτων, προσφέροντας στους συμμετέχοντες πιάτα βασισμένα σε τοπικά προϊόντα,  διαφημίζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την Ελληνική Γαστρονομία και τον Τουρισμό σε συμμετέχοντες που εκπροσωπούσαν περισσότερες από 40 Ευρωπαϊκές χώρες.


Το Erasmus Student Network (Δίκτυο Φοιτητών Erasmus) είναι ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός φοιτητικός εθελοντικός οργανισμός, που αριθμεί πάνω από 13.500 εθελοντές. Αποτελεί το σημαντικότερο φοιτητικό οργανισμό στην Ευρώπη σε ζητήματα ανωτάτης εκπαίδευσης και αποτελεί σημαντική στήριξη για την Ευρωπαϊκή επιτροπή.

Κάνε την ΑΛΦΑ σου επιλογή σήμερα για σπουδές Μαγειρικής και σπουδές Ζαχαροπλαστικής, με ένα τηλέφωνο στo 2310 552406 ή με ένα κλίκ στο www.iekalfa.gr!Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΑΛΦΑ, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310552406

24.6.17

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget