Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Σχόλιο Β.Νουλέζα : Για τις αναληθείς δημοσκοπήσεις φίλιων ΜΜΕ

Αναξιόπιστες ,κατασκευασμένες και τουλάχιστον κίβδηλες οι τάχα έγκυρες ,νωπές δημοσκοπήσεις για δήθεν κλείσιμο της ψαλίδας μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και
ΝΔμετά το κλείσιμο της συμφωνίας στο Eurogroup που δημοσιεύουν φυλοκυβερνητικά ΜΜΕ..

Η απανθρωπη και βασανιστική πολιτική των Μνημονίων κλοπής ,αφαίμαξης εισοδήματος και συντάξεων που συνιστά πρωτόγνωρη ,ωμή κοινωνική βαρβαρότητα ενάντια στό Σύνταγμα ,συνεχίζεται ακάθεκτα απο τον ξεροκέφαλο και αδούλευτο,εγωιστή Πρωθυπουργό της διγλωσσίας που νομίζει οι Έλληνες είναι ζώα και τρώνε σανό,και οτι θα συνεχίσει με χονδροειδή ψέμματα και υποσχέσεις να παραμένει γαντζωμένος στην καρέκλα της εξουσίας.

Στίς επόμενες εθνικές εκλογές ,που δέν πρέπει να αργήσουν διότι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει χάσει προ πολλού την απαραίτητη λαική νομιμοποίηση της ,οι αδίστακτοι ψεύτες ,λαικιστές και θεατρίνοι της δήθεν αριστεράς θα λάβουν την δέουσα απάντηση απο τον δοκιμαζόμενο λαό...

Βασίλης Δ.Νουλέζας Δικηγόρος24.6.17
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget