Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Ενα κουτάβι σώθηκε χάρη στην ... απεργία στην καθαριότητα

Η μικρή Άνια, σώθηκε χάρη στην απεργία των συμβασιούχων της καθαριότητας. Το πανέμορφο σκυλάκι βρέθηκε χθες αργά το βράδυ μέσα σε κάδο ανακύκλωσης στην περιοχή "Φιλοθέης Ηρακλείου"

Την είχαν τοποθετήσει μέσα στον πάτο ενός πλαστικού σακιού σκυλοτροφής και από πάνω είχαν βάλει σκουπίδια.

Το σκυλάκι σήμερα πολύ πιθανόν να μην ζούσε αν χθες περνούσαν τα απορριμματοφόρα που "αλέθουν" τα σκουπίδια .

Μάλιστα όπως αναφέρεται στη ζωόφιλη δράση, ένας κάτοικος της ευρύτερης περιοχής έβγαλε χθες αργά το βράδυ βόλτα το σκύλο του. Κάποια στιγμή το σκυλί του άρχισε να είναι ανήσυχο και να "τραβάει" το αφεντικό του προς τον κάδο, εκεί όπου ο Κώστας άκουσε το την Άνια και την απελευθέρωσε.


Όπως αναφέρεται στην Ζωόφιλη Δράση

Η ΑΝΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ. ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΠΟ ΒΕΒΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΚΕ, ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ, ΟΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΧΑΙΡΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ 950 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ. Η ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΔΙΔΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΖΩΟΦΙΛΗ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ 5-6 ΚΙΛΑ. ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6987129394, 6934090182

flashnews


23.6.17
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget