Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

To CAVO OLYMPO LUXURY HOTEL & SPA μεγάλος χορηγός του 13ου Olympus Marathon

Σε χαρακτηριστική του δήλωση ο κ. Νίκος Παππάς,  Rooms Division Manager του CAVO OLYMPO ανέφερε το εξής:

«Η ξενοδοχειακή μονάδα Cavo Olympo υποστηρίζει έναν άρρηκτα συνδεδεμένο με την κοινωνία θεσμό, αυτόν του αθλητισμού, προάγοντας το ευ αγωνίζεσθαι. 


Είμαστε περήφανοι που στηρίζουμε την κορυφαία αθλητική διοργάνωση Olympus Marathon, έναν μοναδικό αγώνα ορεινού τρεξίματος που πραγματοποιείται στον Όλυμπο και συγκεντρώνει αθλητές απ’  όλον τον κόσμο.

Ευχόμαστε ο Olympus Marathon να γίνει ευρύτερα γνωστός και να διακριθεί ως ο καλύτερος  ορεινός αγώνας στην Ελλάδα.

Η εταιρία μας πάντα με οδηγό το αθλητικό ιδεώδες, υποστηρίζει δράσεις που συμβάλουν στην καλλιέργεια, ανάδειξη και προώθηση του αθλητισμού, που αποτελεί κύριο παράγοντα τόσο της κοινωνικής όσο και της πολιτιστικής-τουριστικής ανάπτυξης του τόπου μας.


Εμείς με τη σειρά μας θα στηρίζουμε με συνέπεια αυτήν την προσπάθεια


7.6.16
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget