Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Συνδυασμός Ευθύνης - Γιώργος ΦαρμάκηςΥποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Δίου Ολύμπου - Εικόνες εγκατάλειψης και πάλι στο Λιτόχωρο. ( Foto )


Νικόλαος Κολωνιάρης
Εικόνες εγκατάλειψης και πάλι στο Λιτόχωρο.

Για ακόμη μια φορά, ενώ διανύουμε ήδη τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού και έχει ξεκινήσει η τουριστική περίοδος, το Λιτόχωρο παρουσιάζει μία εικόνα εγκατάλειψης και πλήρους αδιαφορίας από μέρους της Δημοτικής αρχής. Τα χόρτα στους περισσότερους χώρους πρασίνου και στις παιδικές χαρές παραμένουν άκοπα. Σε κεντρικές και μη οδούς οι λακκούβες και τα χαλασμένα φρεάτια δεν έχουν αποκατασταθεί, καθιστώντας επικίνδυνη την οδήγηση και τη διέλευση των πεζών. Επίσης, παραπλεύρως των δρόμων αλλά και σε πολλούς κοινόχρηστους χώρους τα σκουπίδια παραμένουν αμάζευτα εδώ και καιρό.

Αυτό που φαίνεται να απασχολεί την τοπική μας αρχή προς το παρόν είναι η ανακατασκευή του σιντριβανιού στην κεντρική πλατεία .Ένα έργο που επιβαρύνει χωρίς λόγο τα οικονομικά του Δήμου, γίνεται στην αρχή της τουριστικής σεζόν και μάλιστα τόσο πρόχειρα χωρίς να υπάρχει ούτε μια τεχνική μελέτη. Πόσο μάλλον όταν με τα ίδια χρήματα θα μπορούσαν να γίνουν 2 παιδικές χαρές και όχι κατ' ανάγκη μόνο στο Λιτόχωρο.
Κύριε Πρόεδρε της δημοτικής κοινότητας, κύριε Δήμαρχε, επικεντρώστε επιτέλους το ενδιαφέρον σας σε ζητήματα ουσίας και καθημερινότητας και αφήστε τις κινήσεις εντυπωσιασμού.

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Νικόλαος Κολωνιάρης-
Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Λιτοχώρου3.6.16
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget