Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Οι Αθλητικές Ματιές πάνε Euro!

Αυτόν το μήνα η καρδιά της Ευρώπης χτυπάει στην Γαλλία και οι Αθλητικές Ματιές και το Δημοτικό Ραδιόφωνο πάνε Euro.

Από τις 6 Ιουνίου έως και τις 8 Ιουλίου η μεγάλη ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική γιορτή παίρνει τη μερίδα του λέοντος και οι εκπομπές μας είναι αφιερωμένες εκεί.

Καθημερινά ένας καλεσμένος θα είναι μαζί μας και θα αναλύουμε τα τεκταινόμενα στη διογάνωση.

Αντώνης Καρπετόπουλος, Μιχάλης Τσώχος, Γιώργος Μαζιάς, Δημήτρης Τσακίρης, Τόλης Χριστοφοράκης, Νίκος Μποζιονέλος, οι «δικοί» μας Μπάμπης Πεΐδης, Δημήτρης Παππάς, Σταύρος Διαμαντόπουλος και άλλοι πολλοί θα είναι στην παρέα μας με αφορμή αυτό το μεγάλο ποδοσφαιρικό γεγονός.


Μείνετε συντονισμένοι…

http://www.953fm.gr/

https://www.facebook.com/Αθλητικές-Ματιές-829552107134060
6.6.16
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget