Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Τον εξοπλισμό του αγροτικού ιατρείου του Κουφονησίου και της Ηρακλειάς, χορηγεί η ELPEN

Η ELPEN βρίσκεται πάντα κοντά στην ακριτική Ελλάδα

Συμμετέχει για 16η φορά στον Διάπλου της Ομάδας Αιγαίου προσφέροντας ουσιαστικό έργο στα νησιά της Ελλάδας

Παρασκευή 10 Ιουνίου, 2016. Η ELPEN, η πρωτοπόρος Ελληνική φαρμακευτική βιομηχανία, στηρίζει για μια ακόμα φορά το έργο της Ομάδας Αιγαίου και βρίσκεται στο πλευρό των κατοίκων μικρών και ακριτικών νησιών με σκοπό την πρόσβασή τους σε απαραίτητες ιατρικές υπηρεσίες που βελτιώνουν την υγεία τους. Για 16η χρονιά η ELPEN ταξίδεψε με την Ομάδα Αιγαίου, στον 22ο Διάπλου και ανέλαβε να καλύψει τις ανάγκες σε ιατρικά μηχανήματα και αναλώσιμα, των αγροτικών ιατρείων Κουφονησίου και Ηρακλειάς.

Ο 22ος Διάπλους διήρκησε 12 ημέρες (12-23 Μαΐου 2016) και με 14 φουσκωτά σκάφη, 117 εθελοντές εκ των οποίων 43 ιατροί, επισκέφτηκε 10 νησιά προσφέροντας ουσιαστικές υπηρεσίες για τη βελτίωση της ζωής των συνανθρώπων μας.

Η ELPEN εξόπλισε το αγροτικό ιατρείο στο Κουφονήσι με αναλώσιμα για τον αιματολογικό αναλυτή, χειρουργικά εργαλεία, ιατρικές συσκευές και άλλα ιατρικά αναλώσιμα. Το αγροτικό ιατρείο στην Ηρακλειά εξοπλίστηκε μ’ έναν ηλεκτροκαρδιογράφο, ηλεκτρονικό εξοπλισμό για συνταγογράφηση, ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και αναλώσιμα. Τους εξοπλισμούς παρέδωσε ο κ. Θεόδωρος Τρύφων, αντιπρόεδρος της ELPEN, δίνοντας ελπίδα και υποστήριξη στους νησιώτες που ζουν στα μικρά αυτά νησιά.

Οι παραπάνω δράσεις εντάσσονται σ’ ένα γενικότερο πλαίσιο προσφοράς ουσιαστικού έργου της ELPEN, ανά την Ελλάδα, τόσο μέσω της Ομάδας Αιγαίου όπως με τη δημιουργία παιδικής χαράς στην Ανάφη, τη χρηματοδότηση εγκατάστασης φίλτρου αντίστροφης ώσμωσης νερού στη Θύμαινα, υδροδότησης της Κεραμειδούς, τον εξοπλισμού του ιατρείου της Αστυπάλαιας, όσο και μέσω άλλων προγραμμάτων για την ενημέρωση του κοινού και των παιδιών που είτε ολοκληρώθηκαν είτε βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως για τον Καρκίνο του Μαστού, το Διαβήτη, τις Πρώτες Βοήθειες και πολλά άλλα.


Περισσότερες πληροφορίες: Reputation Unique, Αλεξάνδρα Σκοπετέα, 2155605211, 6937307771
10.6.16
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget