Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

EASY-EDUCATION - 3 ΝΕΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Education, αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων και αδειοδοτημένο από τον ΕΟΠΠΕΠ  διοργανώνει 3 ΝΕΑ εξ αποστάσεως μοριοδοτούμενα επιμορφωτικά σεμινάρια 200ωρών:
1.     «ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ»

Σεμινάριο διάρκειας 200 ωρών, επιμόρφωσης στον κλάδο της Ειδικής αγωγής, διαφοροποίησης και ανάπτυξης προγραμμάτων, με σκοπό τη σωστή εκπαίδευση πάνω σε ειδικές περιπτώσεις παιδιών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και την εξοικείωση με τις βασικές έννοιες της διαφοροποίησης, της μαθησιακής αξιολόγησης και της δημιουργίας κατάλληλων προγραμμάτων εκπαίδευσης, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των μαθητών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.
Τα σεμινάρια αυτά οδηγούν σε βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου αλλά και σε κατ΄επιλογίν πιστοποίηση του εκπαιδευτή στην ανίχνευση μαθησιακών δυσκολιών.


Ενδεικτικά αναφέρονται οι παρακάτω θεματικές ενότητες:
Διαφοροποίηση-καθορισμός πλαισίου και ανάλυση περιεχομένου, Μαθησιακή αξιολόγηση, O ρόλος της αξιολόγησης στη διαφοροποιημένη διδασκαλία, Αξιολόγηση προγραμμάτων που προάγουν την Ενιαία Εκπαίδευση, Η αναπηρία στα Αναλυτικά Προγράμματα, Μαθησιακές Δυσλειτουργίες, Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής-Υπερκινητικότητα (ΔΕΠΥ), Προβλήματα όρασης, Προβλήματα ακοής, Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος, Προβλήματα συμπεριφοράς, Νοητική Καθυστέρηση, Εγκεφαλική Παράλυση, Ανάγνωση, Απλοποίηση κειμένου, Γραπτή Έκφραση, Κατανόηση κειμένου, Ορθογραφία, Διδασκαλία της φωνολογικής επίγνωσης, Σχέδια μαθήματος.

Λήψη Βεβαίωσης Παρακολούθησης Επιμόρφωσης σεμιναρίου με τίτλο: «Επιμόρφωση στην Ειδική αγωγή, τη διαφοροποίηση και την ανάπτυξη προγραμμάτων»


2.     «ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ»
Σεμινάριο διάρκειας 200 ωρών, επιμόρφωσης στον κλάδο της Ειδικής Αγωγής και των Νέων Τεχνολογιών, με σκοπό τη σωστή εκπαίδευση σε ειδικές περιπτώσεις με τη χρήση των Νέων Τεχνολογιών και την εξοικείωση με τις βασικές έννοιες των Μαθησιακών Δυσκολιών, την αιτιολογία, τα συμπτώματα, τις βασικές θεωρίες, τις μεθόδους αξιολόγησης και την αντιμετώπιση των συγκεκριμένων δυσκολιών.
Τα σεμινάρια αυτά οδηγούν σε βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου αλλά και σε κατ΄επιλογίν πιστοποίηση του εκπαιδευτή στην ανίχνευση μαθησιακών δυσκολιών.

Ενδεικτικά αναφέρονται οι παρακάτω θεματικές ενότητες:
Μαθησιακές Δυσκολίες, Προβλήματα όρασης,  Προβλήματα Ακοής, Νοητική Αναπηρία, Προβλήματα συμπεριφοράς,  Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής-Υπερκινητικότητα, Αυτισμός, Χαρισματικά Παιδιά.


Λήψη Βεβαίωσης Παρακολούθησης Επιμόρφωσης σεμιναρίου με τίτλο: «Επιμόρφωση στην Ειδική αγωγή και τις Νέες Τεχνολογίες»
                         


3.     «ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΕ ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ»
Σεμινάριο διάρκειας 200 ωρών, επιμόρφωσης στον κλάδο της διδασκαλίας των ξένων γλωσσών σε μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες, με σκοπό τη σωστή εκπαίδευση πάνω σε ειδικές περιπτώσεις και την εξοικείωση με τις βασικές έννοιες των Μαθησιακών Δυσκολιών σε ξενόγλωσσα μαθήματα, την αιτιολογία, τα συμπτώματα, τις βασικές θεωρίες, τις μεθόδους αξιολόγησης και την αντιμετώπιση των συγκεκριμένων δυσκολιών.
Τα σεμινάρια αυτά οδηγούν σε βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου αλλά και σε κατ΄επιλογίν πιστοποίηση του εκπαιδευτή στην ανίχνευση μαθησιακών δυσκολιών.


Ενδεικτικά αναφέρονται οι παρακάτω θεματικές ενότητες:
Μαθησιακές δυσκολίες και διδασκαλία ξενόγλωσσων μαθημάτων, Δυσλεξία και ξένες γλώσσες, Ορισμός μαθησιακών δυσκολιών, Διαφοροποίηση δυσκολιών ανάλογα με τη ξένη γλώσσα διδασκαλίας, Προτάσεις για τη διδασκαλία μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες, Δραστηριότητες για τη βελτίωση της ανάγνωσης και την καλύτερη κατανόηση κειμένων, του λεξιλογίου, του γραπτού λόγου, της γραμματικής και του συντακτικού μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες.

Λήψη Βεβαίωσης Παρακολούθησης Επιμόρφωσης σεμιναρίου με τίτλο: «Επιμόρφωση στη διδασκαλία των ξένων γλωσσών σε μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες»


Κατηγορίες στις οποίες απευθύνονται τα σεμινάρια:
 1. σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο για τη συγκεκριμένη θεματική κατάρτιση.
 2. σε εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ειδικό εκπαιδευτικό προσωπικό, νηπιαγωγούς, νηπιοβρεφοκόμους, ψυχολόγους, λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, ειδικό βοηθητικό προσωπικό καθώς και άλλους ειδικούς που εμπλέκονται στην εκπαιδευτική διαδικασία (Πτυχιούχοι: ΑΕΙ Παιδαγωγικών τμημάτων, Καθηγητικών σχολών, ΤΕΙ: Κοινωνικής Εργασίας, Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας, Νοσηλευτικής, ΙΕΚ: Ειδικής Προσχολικής Αγωγής, Νοσηλευτικής και συναφών ειδικοτήτων Ειδικής Αγωγής).
 3. σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές αντίστοιχων ειδικοτήτων.
 4. σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν επιπλέον μοριοδότηση για την ένταξη τους στο εκπαιδευτικό δυναμικό φορέων μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (π.χ. ΙΕΚ)

Το πρόγραμμα, θα πραγματοποιηθεί με τη μέθοδο εξ αποστάσεως κατάρτισης, η οποία περιλαμβάνει:
1.         Μελέτη εκπαιδευτικού υλικού που αφορά την «Επιμόρφωση σε θέματα ειδικής αγωγής».
2.         Εκπόνηση εργασιών, σε πεδία σχετικά με το περιεχόμενο του προγράμματος.

Επιλογή καταρτιζομένων:
·         Βιογραφικό σημείωμα
·         Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας (με βάση την ημερομηνία υποβολής της αίτησης)

Η επιτυχής παρακολούθηση όλων των ενοτήτων οδηγεί στη λήψη Βεβαίωσης Παρακολούθησης Επιμόρφωσης με τον θεματικό τίτλο του κάθε σεμιναρίου.

Η βεβαίωση επιμόρφωσης που θα λάβει κάθε επιμορφούμενος θα του δίνει μόρια σε διδασκαλίες σε φορείς Δια Βίου Μάθησης, όπως είναι τα ΣΔΕ, Κ.Ε.Κ, ΙΕΚ, κ.λ.π. Ειδικότερα, μοριοδοτείται «στο διδακτικό αντικείμενο των προκηρρυσόμενων θέσεων». 

Κόστος συμμετοχής:
Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 350 ευρώ αλλά λόγω ισχύουσας προσφοράς για την συγκεκριμένη περίοδο εγγραφών και για περιορισμένες θέσεις ανέρχεται στα 190€.

Τρόπος πληρωμής:
1)    Πριν την έναρξη του προγράμματος όλο το ποσό
2)    Δύο ισόποσες δόσεις. Η πρώτη πριν την έναρξη του προγράμματος και η δεύτερη στην τρίτη εβδομάδα από την έναρξη.

Δικαιολογητικά αίτησης συμμετοχής:
 • Αίτηση ηλεκτρονικά στο: www.easy-education.gr
 • Απλή φωτοτυπία ταυτότητας
 • Σύντομο βιογραφικό σημείωμα
 • Αποδεικτικό κατάθεσης διδάκτρων ή προκαταβολής
 • Αντίστοιχο δικαιολογητικό για κάθε κατηγορία ειδικής έκπτωσης

Περίοδος αιτήσεων:
Από Δευτέρα 06/06/16 έως και Παρασκευή 17/06/2016

Τρόπος & τόπος υποβολής δικαιολογητικών:
 1. Ηλεκτρονικά με σκαναρισμένα τα δικαιολογητικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@easy-education.gr
 2. Με αποστολή φακέλου με τα δικαιολογητικά στην διεύθυνση: EASY-EDUCATION,ΕΛΗΑΣ 1, 59100, ΒΕΡΟΙΑ, 23310-22004

Καταβολή Διδάκτρων:
Τράπεζα πειραιώς
Αριθμός Λογαριασμού:  GR 07 0172 2430 0052 4306 3022 541
Κωδικός έργου:  1) ΕΣΔΑΠ001
                            2) ΕΣΝΤ001
                            3) ΕΣΞΓ001
ΠΡΟΣΟΧΗ: Στην απόδειξη κατάθεσης θα πρέπει να αναφέρεται οπωσδήποτε ο Κωδικός έργου καθώς και το ονοματεπώνυμο του καταθέτη.

Πληροφορίες:
Βέροια,Εληάς 1 Όροφος 1ος, Καπετάν Άγρα 6 ισόγειο
Τηλ: 23310 70102, 23310 22004, 2311110186
Υπ. Σπουδών: Μουρτζίλας Γ. Νικόλαος

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 π.μ – 21:00 μ.μΤμήμα ΚΕΚ Easy Education

Κεντρικά γραφεία Βέροια Εληάς 1
1ος Όροφος
Υποκατάστημα Βέροια Καπετάν Άγρα 6
Ισόγειο
Τηλ:   2331070102
Τηλ2: 2331022004
Τηλ3: 2311110186
7.6.16

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget