Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Δωρεά φαρμάκων από πολίτες του Αμβούργου

Το Κοινωνικό Φαρμακείο Κατερίνης «Αλέκος Φτίκας» (ΚΙΚΑΦ) λειτουργεί για τέταρτη συνεχή χρονιά στην πόλη μας από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης ν. Πιερίας σε συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου, και καλύπτει, στο μέτρο του δυνατού, τις ανάγκες σε φάρμακα των άπορων και ανασφάλιστων συμπολιτών μας, χωρίς καμμιά διάκριση εθνικότητας, θρησκευτική, φυλετική ή άλλη.

Παράλληλα, συνεχίζει να τροφοδοτεί με φάρμακα και ιατροφαρμακευτικό υλικό μεγάλης αξίας το νοσοκομείο της πόλης μας και άλλες δομές κοινωνικής αλληλεγγύης, και έχει επίσης αναλάβει την πλήρη κάλυψη των αναγκών σε φάρμακα όλων των καταυλισμών προσφύγων που βρίσκονται στον νομό μας.

Όλα αυτά τα χρόνια, η λειτουργία του ΚΙΚΑΦ στηρίζεται στην αλληλεγγύη, στην ανθρωπιά, στον πολιτισμό που κρατεί όρθια την κοινωνία μας μέσα στην πολύχρονη κρίση.

Οι συμπολίτες μας που προσφέρουν τα αχρησιμοποίητα φάρμακά τους, οι φαρμακοποιοί που συμμετέχουν στις βάρδιες του ΚΙΚΑΦ, οι φίλοι μας στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Η συμμετοχή και η προσφορά του καθενός έχει τη δική της ιδιαίτερη σημασία, τη δική της ανεκτίμητη αξία.

Στις 18-5-2016, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, ο ελληνογερμανικός Σύλλογος Forder und Freundeskreis Elliniko e.V. από το Αμβούργο της Γερμανίας, έκανε μια ακόμη γενναιόδωρη προσφορά προς το Κοινωνικό Φαρμακείο της πόλης μας.

Συνολικά, στο διάστημα αυτό, έχει διαθέσει 10.000 ευρώ για την αγορά φαρμάκων για τους άπορους και ανασφάλιστους συμπολίτες μας.

Ο σύλλογος Forder und Freundeskreis Elliniko e.V. ιδρύθηκε στα χρόνια της οικονομικής κρίσης, από την κυρία Καλλιόπη Μπράντστετερ, με καταγωγή από τα Καταλώνια Πιερίας και για πολλοστή φορά στηρίζει τις δράσεις της ΕΟΔνΠ.

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά. Χωρίς τη δική σας συμμετοχή και την υποστήριξή σας, οι ζωές πολλών ανθρώπων στην περιοχή μας θα ήταν πολύ δυσκολότερες.
6.6.16
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget