Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Άρνηση Τζιτζικώστα στον Τούρκο πρόξενο της Θεσσαλονίκης

Ηχηρό μήνυμα προς την πλευρά της Τουρκίας έστειλε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, αρνούμενος προσωπική πρόσκληση από τον Τούρκο πρόξενο της Θεσσαλονίκης Γιαλμάν Οκάν.

Ο περιφερειάρχης ήταν καλεσμένος από το τουρκικό προξενείο στην αυριανή δεξίωση που γίνεται κάθε χρόνο στην συμπρωτεύουσα.

Εκεί κατά το σύνηθες γίνονται ομιλίες και από τις δύο πλευρές για την ελληνοτουρκική φιλία. Φέτος ο κ. Τζιτζικώστας αρνήθηκε την πρόσκληση και σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον κ. Γιαλμάν Οκάν , του εξέφρασε προσωπικά την έντονη δυσαρέσκεια του για όσα συμβαίνουν στην Αγιά Σοφία , αλλά και για τις δηλώσεις περί τουρκικής μειονότητας στην Θράκη και τον ενημέρωσε πως δεν προτίθεται να δώσει το παρών στην δεξίωση.

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας μετέφερε πως η στάση της Τουρκίας είναι προσβλητική για την Ελλάδα και δεν αποτυπώνει καμία πρόθεση για βελτίωση των σχέσεων των δύο πλευρών.


9.6.16
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget