Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Ο ΣΕΒΑΣ Πιερίας στα Τρίκαλα, για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων Αθλητών - Αθλητριών Στίβου


Η διαχρονική αξία του κλασικού αθλητισμού και η ευγενής άμιλλα αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο, στη διάρκεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Βετεράνων Αθλητών - Αθλητριών Στίβου, το οποίο διεξάγεται το προσεχές Σαββατοκύριακο (11 – 12 Ιουνίου), στα Τρίκαλα .


Στον καθιερωμένο αυτό αθλητικό θεσμό λαμβάνει μέρος με 5μελη αποστολή ο ΣΕΒΑΣ Πιερίας.

Ειδικότερα την αποστολή απαρτίζουν οι εξής:

Κούρτης Επαμεινώνδας: Σφαιροβολία, Δίσκος, Επικοντώ

Νικολαΐδης Άρης: 200 μ.

Πούλιος Γεώργιος: Σφαιροβολία & Δίσκος

Σιδηρόπουλος Χρήστος: Σφύρα

Κουδούνη Τριανταφυλλιά: Σφυροβολία & Σφαιροβολία


«Στις δύσκολες στιγμές που βιώνει η χώρα θέλουμε να δώσουμε το έναυσμα στα νέα παιδιά να ασχοληθούν ενεργά με τον αθλητισμό. Παράλληλα, όμως, τα μέλη της αποστολής του συλλόγου μας δηλώνουμε και αγωνιστικά έτοιμοι για το μεγάλο αυτό αθλητικό ραντεβού» υπογραμμίζει σε δήλωσή του, ο Πρόεδρος του ΣΕΒΑΣ Πιερίας Γεώργιος Πούλιος.


8.6.16
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget