Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Καταβαραθρώνεται κάθε τι υγιές οικονομικά στη χώρα.

Τα νέα μέτρα "τελειώνουν" τους ελεύθερους επαγγελματίες - Εισφορές που θα υπολογίζονται μέσω προκαταβολής!

Νέες λύσεις και μέτρα επεξεργάζεται το Υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να έχει νωρίτερα του αναμενόμενου τα αποτελέσματα που θέλει από τα νέα μέτρα στα εργασιακά. Χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες φαίνεται να πέφτουν "θύματα" των νέων μέτρων που σκέφτεται η κυβέρνηση και σύμφωνα με τα οποία οι εκρηκτικές αυξήσεις στις εισφορές θα υπολογίζονται πλέον ως "έναντι" και όχι βάσει των εισοδημάτων του 2016.

Από την 1/1/2017 οι εισφορές θα υπολογίζονται με τη διαδικασία της προκαταβολής. Δηλαδή, θα υπολογίζεται για τον κάθε επαγγελματία ο μέσος όρος του εισοδήματος της περιόδου 2013-2015 (σ.σ οι χρονιές μπορεί να είναι και διαφορετικές) και επί του μέσου όρου θα υπολογίζονται οι εισφορές. Οι συντελεστές θα είναι οι εξής:

α. 20% για την κύρια ασφάλιση

β. 6,95% για την υγεία

γ. 7% για την επικούρηση

δ. 4% για το εφάπαξ.


Σημειώνεται ότι αυτό γίνεται προκειμένου η κυβέρνηση να μην πέσει στην "παγίδα" του να μην γνωρίζει τα εισοδήματα των ελεύθερων επαγγελματιών ήδη από τις αρχές του 2017, κατάσταση που φαίνεται να ξεδιαλύνεται μόλις κατατεθούν και οι τελευταίες φορολογικές δηλώσεις, όχι νωρίτερα από το καλοκαίρι του 2017.


5.6.16

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget