Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Τι συνέβη με τον Ευρωβουλευτή που "την είπε" στον Αβραμόπουλο... (ΒΙΝΤΕΟ)

Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε στον Ευρωπαίο Επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δημήτρη Αβραμόπουλο, ο Ιταλός ευρωβουλευτής, Gianluca Buonanno.

Ο Ιταλός ευρωβουλευτής θεωρεί βασικό υπεύθυνο τον κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο για την τεράστια εισροή «προσφύγων» και μεταναστών, η οποία δεν είναι διαχειρίσιμη. Μάλιστα υποστήριξε πως την ώρα της συνεδρίας, ο Έλληνας Επίτροπος έπαιζε στο κινητό και το τάμπλετ του, αδιαφορώντας για τα κρίσιμα ζητήματα που συζητούνταν εκείνη την ώρα.

«Επίτροπε, εσείς έρχεστε εδώ και όση ώρα σας παρακολουθώ, βλέπω ότι παίζατε με το τηλέφωνό σας και με το i-pad τουλάχιστον 30 φορές. Μα σας ενδιαφέρει κάτι από αυτά που λέγονται στην αίθουσα, ή μας γράφετε στα παλιά σας τα παπούτσια και έρχεστε εδώ απλά για την παρουσία;» ανέφερε σε αυστηρό ύφος ο Ιταλός. «Διότι αν είμαστε εδώ μόνο για να παίζουμε, τότε να μην έρχεστε. Πάρτε καλύτερα ένα κρεβάτι και κοιμηθείτε εκεί στη γνία και μετά αφού τελειώσουμε πείτε κι εσείς το μήνυμά σας».

«Εμείς δε θέλουμε τους δήθεν πρόσφυγες διότι δεν είναι πρόσφυγες. Μόνο το 5% είναι. Οι άλλοι έρχονται εδώ για να τους συντηρούμε εμείς. Οι Ιταλοί έχουν βαρεθεί αυτή την κατάσταση. Και το ίδιο συμβαίνει και στην Ελλάδα. Η υπόλοιπη Ευρώπη τι κάνει; Κάνουν μόνο σχέδια και μετά δεν αλλάζει τίποτα».

Δείτε το βίντεο!


4.6.16
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget