Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

ΗΛΙΑΣ ΧΡΥΣΙΚΟΣ :Η περιδίνηση είναι δεδομένη.

Ράδιο Ενημέρωση 92,2
Οι επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης θα δείξουν κατά πόσο αποτελεί μία πραγματική στροφή στον ρεαλισμό από τον κ. Τσίπρα. Ενδεχομένως να είναι και μία ακόμη πολιτική κυβίστηση στην προσπάθεια της κυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΑΝ.ΕΛ να παραμείνουν με πάση θυσία στην εξουσία . 


Οι περισσότεροι πολίτες αυτής της χώρας βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση και αυξάνονται συνεχώς οι ανεξόφλητες υποχρεώσεις τους προς το Δημόσιο. Πιστεύω ότι η κατάστασή θα γίνει ακόμη χειρότερη στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Και επειδή λοιπόν οι ελεύθεροι επαγγελματίες αναζητούν τρόπους να αποφύγουν τη βάναυση φορολογική τους αντιμετώπιση, Επειδή φαίνεται ότι τα δύσκολα δεν τα έχουμε περάσει ακόμη και είναι μπροστά μας, Επειδή μιλάμε για τον απόλυτο παραλογισμό όταν ισχυρίζονται οι κυβερνώντες ότι η η χώρα θα βρεθεί με έναν μαγικό τρόπο στον παράδεισο των επενδύσεων και της ανάπτυξης, Και επειδή εξαιτίας της άγνοιας και της αδυναμίας κατανόησης των κινδύνων η κυβέρνηση επέλεξε τον γνωστό σε όλους περιπετειώδη δρόμο που κόστισε βαριά και συνεχίζει να κοστίζει στη χώρα,

Συμπέρασμα είναι, η επιτακτική ανάγκη της ανάκτησης εμπιστοσύνης της χώρας από τους ξένους αλλά και εγχώριους επενδυτές, διαφορετικά η περιδίνηση της οικονομίας θα είναι δεδομένη. Δυστυχώς όμως εξαιτίας της άγνοιας και της αδυναμίας κατανόησης των κινδύνων η κυβέρνηση επιλέγει τον γνωστό σε όλους περιπετειώδη δρόμο που κοστίζει βαριά στη χώρα.

 Ίσως με ενάμιση χρόνο καθυστέρηση η παραχώρηση του αεροδρομίου του Ελληνικού σε ιδιώτες είναι μια σημαντική επένδυση για την αναπτυξιακή πορεία της χώρας που δυστυχώς η αλήθεια είναι ότι τόσο η τελική υπογραφή για το Ελληνικό, όσο και η παραχώρηση των 14 αεροδρομίων στους Γερμανούς έγιναν μετά από ασφυκτική πίεση της τρόικας. Και ίσως είναι το πρώτο καλό νέο της κυβέρνησης του κ. Τσίπρα μαζί με την απόφαση να κλείσει την αξιολόγηση της ελληνικής οικονομίας.

Κλείνοντας, η προσωπική μου άποψη είναι, ότι αν ο Πρωθυπουργός είχε κατανοήσει το βάρος της χρεοκοπίας και τον βαθμό εξάρτησης της χώρας από τα λεφτά των άλλων, θα είχε σπεύσει από τον Φεβρουάριο του 2015 να κλείσει την πέμπτη αξιολόγηση που είχε αφήσει στη μέση ο Αντώνης Σαμαράς.


8.6.16
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget