Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Οικιακή βοηθός έδινε υπνωτικά σε ηλικιωμένους και...

Η οικιακή βοηθός από τη Βουλγαρία, έδινε υπνωτικά χάπια σε ηλικιωμένους με προβλήματα υγείας προκειμένου να αδειάζει τα σπίτια τους. 

Πολλά από τα θύματα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία σε σοβαρή κατάσταση, ενώ εξετάζεται αν η 48χρονη γυναίκα ευθύνεται για τον θάνατο κάποιου ηλικιωμένου θύματος.

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, η γυναίκα μέσω αγγελιών, αναζητούσε εργασία εσώκλειστης οικιακής βοηθού σε σπίτια ηλικιωμένων.

Μετά από κάποιες μέρες εργασίας, και αφού εντόπιζε σημεία που τα θύματα είχαν χρήματα και κοσμήματα, τοποθετούσε υπνωτικά ή ηρεμιστικά χάπια στα ροφήματα των ηλικιωμένων.

Στη συνέχεια και ενώ τα θύματα ήταν ναρκωμένα σε κατάσταση υπνηλίας, ξάφριζε οτιδήποτε πολύτιμο από το εσωτερικό των διαμερισμάτων και εξαφανιζόταν.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί έξι τέτοιες περιπτώσεις ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί τυχόν εμπλοκή της και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.
14.6.16
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget