Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Πούτιν: «Η Ελλάδα ο σημαντικότερος εμπορικός εταίρος μας στην Ευρώπη”!!! Δηλαδή πόσες φορές θα έπρεπε να το διαλαλήσει για …

… να το καταλάβουν αυτοί που υπογράφουν τα Μνημόνια του λαού;;;

Για πολλοστή φορά έχει εκφραστεί η υπερδύναμη του Πούτιν για να συνεργαστούμε εναντίον αυτών που μας απειλούν καθημερινά με την εξόντωσή μας σαν έθνος και σαν χώρα…..Η Ελλάδα σύμφωνα με αυτόν είναι μια σημαντική ευρωπαϊκή εμπορική εταίρος για τη Ρωσία, και μας το δήλωσε ο Πούτιν πριν από την επίσημη επίσκεψη του στην Ελλάδα. Ειδικά στον τομέα της ενέργειας και των μεταφορών ο πρόεδρος της Ρωσίας προτείνει συνεργασία, διότι η Ελλάδα έχει μια τεράστια στρατηγική θέση για τη διανομή φυσικού αερίου και τη μεταφορά των προϊόντων προς την Ευρώπη.

Στα τέλη του περασμένου έτους ο Τσίπρας επισκέφτηκε δύο φορές τη Ρωσία. Σύμφωνα με τον Πούτιν, αυτή η κίνηση του πρωθυπουργού μας ενίσχυσε το δεσμό μεταξύ των υπουργείων και του κοινοβουλίου των δύο χωρών. Αυτό όμως που δεν μας εξηγούν οι Έλληνες πολιτικοί είναι γιατί υπογράφουν τα μνημόνια του λαού εφόσον η υπερδύναμη μας ερωτεύτηκε;
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΗΓΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΣ… Πούτιν: «Η Ελλάδα ο σημαντικότερος εμπορικός εταίρος μας στην Ευρώπη”!!! Δηλαδή πόσες φορές θα έπρεπε να το διαλαλήσει για να το καταλάβουν αυτοί που υπογράφουν τα Μνημόνια του λαού;;; - Εικόνα0 Όπως βλέπετε και στο χάρτη η Ρωσία θέλει την προμήθεια φυσικού αερίου σε χώρες της νότιας Ευρώπης και έχει σχέδια για ένα νέο αγωγό φυσικού αερίου προς την Ελλάδα. Το επόμενο βήμα θα είναι να οικοδομήσει ένα σταθμό διανομής στην Ελλάδα, έτσι ώστε το ρωσικό φυσικό αέριο να μπορεί να μεταφέρεται περαιτέρω προς τα Βαλκάνια και τις χώρες που βρίσκονται στη Μεσόγειο.
Σύμφωνα με τον Πούτιν, η κατασκευή του νέου αγωγού φυσικού αερίου είναι για το συμφέρον της Ελλάδας, προσφέροντας νέες θέσεις εργασίας και υψηλότερα εισοδήματα για τους Έλληνες.
Για σκεφτείτε πόσες ευκαιρίες πρόσφεραν οι Δυτικοευρωπαίοι συνέταιροι μας για την οικονομική ανάπτυξη στην πατρίδα μας απο την αρχή της οικονομικής κρίσης;;;


ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά Νέα katohika.gr
4.6.16

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget